Üdvözöljük a

Milánói Nemzetközi Kézműves Vásár – Várják a magyar kiállítókat! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Milánói Nemzetközi Kézműves Vásár – Várják a magyar kiállítókat!

Szerző: Pazaurek Szabina | 2018. április 16.

A világ legnagyobb B2C jellegű kézműves vásárán 110 ország kultúrája, hagyománya, ízvilága, kézműves terméke és ötletes újdonsága találkozik, tökéletesen ötvözve tradíciót és innovációt.

A vásár minden évben december első hetében kerül megrendezésre 9 nagy csarnokban, 310 ezer négyzetméteren. A vásáron részt vevő országok egységes területeket alakíthatnak ki, így a látogatók, már a standok helyéből, stílusából is tudják, hogy éppen melyik „országban járnak”.


A magyar rész területe évek óta 600-700 nm ölel fel, magyar étteremmel, gasztronómiai bemutatókkal, 30-40 kézművessel, színpaddal, műsorral várva a látogatókat, akik díjmentesen léphetnek be a vásár területére.

 

A vásár – közel másfél milliós látogatottságával és 3000 kiállítói standjával – lehetőséget biztosít a
vállalkozások számára új értékesítési piacok megismerése, naprakész információk begyűjtésére, közvetlen kapcsolatba kerülve más kézművesek, alkotókkal és így a más országok képviselőivel való tapasztalatcserére.


A vásár hivatalos magyar képviselője az MFY Events Kft., aki teljes körű szolgáltatásával segíti és támogatja a magyar kiállítókat a jelentkezéstől kezdve az adószám kiváltásáig, beleértve az engedélyek kiváltását, szállás, fordítás, tolmácsolás, utazás, szállítás megszervezését is.

 

További információkkal és kiállítói jelentkezéssel kapcsolatban keresse az Enterprise Europe Network pécsi irodáját:


eenpecs@pbkik.hu
+36 72 507 164

 

Helyszín: Fieramilano Rho-Pero, Milánó, Olaszország
Időpont: 2018. 12. 01. 10:00 - 2018. 12. 09. 22:00
Kapcsolódó anyagok: