Üdvözöljük a

Mindent a vizuális kommunikációról - VISCOM 2015 Düsseldorf | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Mindent a vizuális kommunikációról - VISCOM 2015 Düsseldorf

Szerző: Schmidt Enikő | 2015. augusztus 28.

A német ZENIT ügynökség és az Enterprise Europe Network partnerszervezeteinek szervezésében 2015. november 4-5-én kerül megrendezésre nemzetközi üzletember találkozó a düsseldorfi VISCOM kiállítás keretében.

A vásár középpontjában a vizuális kommunikáció áll, beleértve a következő területeket is:

  • Nagyformátumú nyomtatás (gépek, berendezések, eljárások)
  • Táblakészítés (gépek, berendezések, folyamatok, anyagok és tartozékok)
  • Ipari formatervezés (ipari gépek és berendezések gyártása, hordozó és nyomtató anyagok, nyomdai szolgáltatások, stb.)
  • Digitális kijelzők (hirdetésmenedzsment, audiovizuális eszközök, műsorszolgáltatás-menedzsment, digital signage megoldások, digitális tervek és orientációs rendszerek, LCD info-rendszerek, szoftverek stb.)
  • POS (Point of Sale) kijelzők (akril és műanyag-, audio-vizuális és digitális kijelzők, kijelzőrendszerek, összecsukható és egyedi kijelzők stb.)
  • POS csomagolás (összecsukható dobozok és konténerek, luxus csomagolás, prezentációs csomagolás, egyéni formátumok, más csomagoló anyagok stb.)

Várhatóan 350 kiállító és 13 000 vásárló/látogató vesz részt az eseményen. A látogatók technológia orientált ágazatokból érkezhetnek (kijelző készítés, nyomtatás és gravírozás, kijelző gyártás, autófóliázás, fotólabor, marketing (ügynökségek, vállalati belső kommunikáció, vállalati arculat, reklámozás, közigazgatás, szállodák, design tárgyak, vizuális merchandising, állvány- és boltépítés, építkezési és tervezőügynökségek, kijelző és csomagolásdesign, feldolgozóipar (bútorok, textíliák, csempe, padlóburkolat, tapéta, faldekoráció, műanyag és divat). Az előző évben a látogatók körülbelül 20%-a volt külföldi vendég.

 

Nemzetközi kapcsolatépítés, üzletember találkozó

 

A résztvevők online tudnak regisztrálni és előzetesen rákeresni a többi résztvevő között, hogy kikkel szeretnének tárgyalni. A kétoldalú találkozókra a kiállítás központi területén kerül sor. A tárgyalásokra a lent mellékelt linken lehet regisztrálni és tárgyalási profilt feltölteni angol nyelven.

 

Miért vegyen részt?

 

Megismerheti az innovatív technológiák szolgáltatóit Európa szerte, illetve felveheti a kapcsolatot a potenciális partnerekkel, hogy a jövőben együttműködhessenek a kutatások és fejlesztések területén.

Hosszú távú nemzetközi kapcsolatokat létesíthet.

A személyes találkozónak köszönhetően a legjobbakat hozhatja ki a 2015-ös kiállításon.

 

A részvétel ingyenes, a vásár meglátogatásához a szervezők ingyenes belépőjegyeket biztosítanak.

Helyszín: Düsseldorf, Németország
Időpont: 2015. 11. 04. 00:00 - 2015. 11. 06. 19:00
Kapcsolódó anyagok: