Üdvözöljük a

Ötlettől a kivitelezésig – nemzetközi üzletember találkozó a Milánói Design Héten | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ötlettől a kivitelezésig – nemzetközi üzletember találkozó a Milánói Design Héten

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. február 16.

Az Olaszország ipari központjaként és a divat fellegváraként ismert városban idén is megrendezésre kerül a design világ egyik legfontosabb és legnagyobb szakmai rendezvénye: a Design Hét, ahol a rendezvény idején üzletember találkozót tartanak az Enterprise Europe Network társszervezésében.

A milánói Design Hét két nagy részre bontható: a Salone Internazionale del Mobile-re, másnéven a Nemzetközi Bútorkiállításra, valamint a Fuorisalone-re, avagy a „szalonon kívüli” eseményekre. Az előbbin három (klasszikus, modern és design) kategóriában, egyéni standokon mutatják be újdonságaikat a legnagyobb és legszínvonalasabb bútortervezők és gyártók. A Design Hét másik része, a Fuorisalone, ami a „szalonon kívüli”, az egész városban zajló több száz kulturális és művészeti esemény gyűjtőneve. A város különböző részein, valamint a történeti városközpontban található kisebb design kerületek galériái, műtermei késő éjszakáig látogathatóak, ahol a tervezők részvételével zajló kiállításokon sokkal közvetlenebb kapcsolat jöhet létre tervezők, a gyártók, a műkedvelők és az odalátogatók között.

 

Az üzletember találkozón, melynek a Manifattura 4.0 (egyedi kiállítás, ami a design szektorban tevékenykedő olasz KKV-k kiváló minőségű termékeit mutatja be ) ad otthont a Fuorisalone egyik helyszíneként kiváló lehetőség nyílik a jelenlévő induló cégek, KKV-k, nagyobb vállalatok, klaszterek számára határokon átnyúló, nemzetközi kapcsolatok kiépítésére, üzleti és technológiai együttműködések, partnerségek megalapozására új projektekhez, új piaci lehetőségek feltérképezésére.

A középpontban a design világa áll és ehhez kapcsolódva a résztvevők mindent megtalálhatnak, ami a mindennapi élethez és az új trendekhez, életstílusokhoz köthető az ötletektől kezdve az új, innovatív megoldásokig és a tényleges kivitelezésig.

 

A rendezvényre elsősorban gyártók, forgalmazók, ügynökök, vásárlók, kereskedők, nagykereskedők, szolgáltatók, tervezők és építészek jelentkezését várják.


Az üzletember találkozón az előzetesen, online feltöltött cégprofilok alapján, előre egyeztetett időpontban kétoldalú tárgyalásokat folytathatnak a résztvevők, cégre szabott tárgyalási naptár alapján, amit a rendezvény előtti héten kapnak meg.

 

Témák:

  • Design
  • Berendezés
  • Lakástextil
  • Dekoráció
  • Anyagok, kellékek
  • Intelligens gyártás
  • Zöld technológia

Az üzletember találkozón a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
A kiutazás és szállás önköltséges, és önállóan szervezendő.

 

További információért keresse az Enterprise Europe Network pécsi irodáját:
e-mail: eenpecs@pbkik.hu

Helyszín: BASE Milano – Via Bergognone, 34 Milánó, Olaszország
Időpont: 2017. 04. 05. 10:00 - 2017. 04. 06. 19:00
Jelentkezés határideje: 2017. 03. 30. 16:00