Üdvözöljük a

Regisztráció meghosszabítva - ITU Telecom World 2015 | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Regisztráció meghosszabítva - ITU Telecom World 2015

Szerző: Schmidt Enikő

A Nemzetközi Távközlési Egyesület (International Telecommunication Union, ITU) által évente megrendezésre kerülő Telecom World konferencia rendezési jogát 2015-re Magyarország nyerte el. Az eseménynek 2015. október 12-15. között Budapest ad otthont. Kiegészítő rendezvényként az Enterprise Europe Network hálózat nemzetközi üzletember találkozót szervez.

Az ITU az ENSZ legfontosabb infokommunikációs területen működő, globális intézménye, feladata a nemzetközi távközlési együttműködés segítése. Hazánk kezdetektől tagja az Egyesületnek. A genfi székhelyű szervezet 193 tagállamában jelenleg közel 700 ágazati és társult tagja van.


Az ITU Telecom World olyan globális rendezvény, ahol az információs és kommunikációs technológiák fejlesztői, kormányzati szereplők, szabályozó hatóságok, vezető iparági szereplők, feltörekvő start-up vállalatok és a hazai és nemzetközi média találkoznak egy többnapos konferencia keretében a legújabb trendek bemutatása, iparági és kormányzati kapcsolatok kialakítása, illetve elmélyítése érdekében.

 

Az Enterprise Europe Network magyarországi hálózata a rendezvény keretében októrber 14-én nemzetközi üzletember találkozót szervez.

 

Az üzletember találkozón való részvétel ingyenes, de az ITU Telecom World 2015 oldalán szükséges regisztrálni és belépőjegyet vásárolni.

 

Az Ön partnere:

 

Enterprise Europe Network Pécs - een@pbkik.hu

Helyszín: Budapest
Időpont: 2015. 10. 15. 00:00 - 2015. 10. 15. 18:00
Jelentkezés határideje: 2015. 10. 08. 16:00
Csatolt állományok: