Üdvözöljük a

SIRHA Budapest - üzletember találkozó február 8-án | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

SIRHA Budapest - üzletember találkozó február 8-án

A SIRHA Budapest kihagyhatatlan esemény a régió élelmiszeripari és vendéglátóipari vállalkozói számára, hiszen itt találkozhat a szakmai közönség a legjobb, legújabb trendekkel, lefedve a gasztronómia minden ágazatát. A fő cél mégis az üzletkötés, melyre egyedülálló lehetőséget biztosít Enterprise Europe Network partnerünk, a PRIMOM Alapítvány által második alkalommal megrendezésre kerülő szakmai találkozó 2018. február 8-án, 13.00 órai kezdettel.

A szakmai nap kiváló lehetőséget kínál a hazai vállalkozások számára új üzleti partnerekkel való megismerkedésre, hiszen ebben a szektorban szinte bármilyen felhasznált terméket, kiváló minőségben előállító vállalkozás számára nyitott a lehetőség, akár a beszállítói kapcsolatok kialakítására is.

 

A programra regisztrált vállalkozások térítésmentesen léphetnek be a kiállítás területére, és lehetnek részesei a napi szakmai programoknak, versenyeknek egyaránt. 

 

Néhány szó a már bejelentkezett vállalkozásokról: eddig 120 cég jelezte részvételi szándékát, köztük szállodaláncok, multinacionális kereskedelmi vállalatok, bútorkészítők, csomagolástechnikai üzemek, élelmiszergyártók, biotermékek előállítói, konyhai fejszerelések gyártói. A résztvevő országok: Magyarország, Olaszország, Szenegál, Jordánia, Németország, Ausztria, Szerbia, Szlovákia, Csehország, de a jelentkezés még nem zárult le.

 

Az üzletember-találkozó napján számos egyéb szakmai program is színesíti a több mint 400 kiállítót megjelenítő expót, hiszen ezen a napon lesz Nicolas Coffin mesterszakács bemutatója, főző show a nagyközönség számára, és a Bocuse d’Or magyar döntője, ahol eldől, kik képviselik hazánkat a következő nemzetközi viadalon.

 

A kiállított termékek között újdonság a bio és sajátmárkás termékek megjelenítése a korábbi egyébként is széles spektrumot felölelő szakmai szimpózium további bővítésével.  Tehát az üzleti találkozón bármely terület képviselőjét tisztelettel várják a szervezők, jelentkezni február 6-ig lehet.

 

Az előző év szakmai programjai számokban:

Nemzetközi üzletember-találkozó: 142 regisztrált résztvevő, 350 találkozó, ebből 194 nemzetközi tárgyalás.

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont 1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Expo tér 1.) 'A' pavilon, Konferencia terem
Időpont: 2018. 02. 08. 13:00 - 2018. 02. 08. 17:00
Jelentkezés határideje: 2018. 02. 06. 00:00