Üdvözöljük a

Szlovák Együttműködési Börze | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szlovák Együttműködési Börze

Szerző: Schmidt Enikő | 2015. október 20.

A Szlovák Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség és a SARIO Business Link projekt legnagyobb rendezvényére lesz idén a A Szlovák Együttműködési Börze 2015. Az idei, 9. évad, Ázsiára összpontosít, nagyobb hangsúlyt fektetve Közép-Ázsiára (Kazahsztán) és Kínára.

A Szlovák Együttműködési Börze egy nemzetközi rendezvény, amely az egyes cégek kétoldalú tárgyalása mellett különböző alvállalkozói partneri ajánlatok, pályázatok, rendelkezésre álló termelési lehetőségek, közös vállalkozásokra vonatkozó felkérések bemutatására összpontosít, valamint befektetési lehetőséget nyújt főként a következő ágazatokban: gépjárműipar, gépészet, energetika, információs és kommunikációs technológia.

 

Miért érdemes részt venni?

A Szlovák Együttműködési Börze, amely a SARIO szervezésében és a Szlovák Gazdasági Minisztérium védnöksége alatt kerül megrendezésre, már 2007 óta a szlovák és külföldi vállalkozók legnagyobb és legszínvonalasabb találkozója Szlovákiában.

A rendezvény egyedülálló lehetőséget kínál egy napon, egy helyen, jelentős üzleti partnerekkel való tárgyalásokra, új kapcsolatok kialakítására, üzleti lehetőségek és partnerek megismerésére.

 

Regisztráljon minél hamarabb a csatolt linken!

2014-ben 149 vállalkozás vett részt, melyből 64 külföldi volt, és összesen 583 kétoldalú tárgyalás valósult meg.

A Szlovák Együttműködési Börze mindezidáig 30 országból 1200 vállalkozásnak adott lehetőséget az üzleti és termelési együttműködésre 2007 óta. 8 sikeres év érdeklődéssel töltötte el egyaránt a vállalkozókat, vállalkozói szövetségeket, kereskedelmi kamarákat és a szakmai közönséget is. 


További információk:   

Dominika Dubovská, T: 02 58 260 132, E: matchmaking@sario.sk

Helyszín: Hotel Bratislava, Pozsony, Szlovákia
Időpont: 2015. 11. 10. 00:00 - 2015. 11. 10. 19:00
Kapcsolódó anyagok: