Üdvözöljük a

Támogatott üzleti delegáció indul Berlinbe a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Támogatott üzleti delegáció indul Berlinbe a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében

Szerző: Hendinger Anita | 2016. szeptember 15.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata Dr. Parragh László kamarai elnök vezetésével 2016. november 8-10. között üzleti delegációt szervez Németországba, Berlinbe.

A kiutazás a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány támogatásával valósul meg.

Az üzleti delegáció célja az általános üzleti kapcsolatok fejlesztésén túl a két ország vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése, az innováció, a K+F és a digitalizáció területén.

A delegáció tagjai Magyarország Berlini Nagykövetsége által szervezett üzleti fórumon és üzletember-találkozón, továbbá intézmény-, és céglátogatásokon vesznek részt.

 

A digitalizáció egyre nagyobb jelentőséggel bír Németországban, nagy hatással van a munkafolyamatokra is. A digitális átalakulás miatt sok vállalat még az üzleti modelljét is módosította. Egy kamarai felmérés szerint a német vállalatok 79%-a még az idén magas digitalizációs szintet kíván bevezetni. A digitalizációnak a forgalomnövekedésre gyakorolt pozitív hatása mellett a vállalkozások méretének növekedése is megfigyelhető.

 

A kiutazás a digitalizáció iránt érdeklődő vállalkozásoknak bemutatja a németországi eredményeket, tapasztalatokat, illetve a további fejlődési lehetőségeket. Az út során tájékozódhatnak a digitalizáció alkalmazási területeiről, továbbá tárgyalhatnak potenciális német üzleti partnerekkel.

 

Amennyiben 2016. szeptember 26-ig elküldik jelentkezésüket, lehetőségünk van a külföldi szállásköltség felét (1 éjszaka) korlátozott számban finanszírozni.

 

A szállásköltséget vállalkozásonként 1 szoba erejéig (1 fő egyágyas vagy 2 fő 1 db kétágyas szobában történő elhelyezése esetén) tudjuk biztosítani. A szállásigényeket a rendelkezésre álló keret erejéig tudjuk elfogadni.

 

A jelentkezők vállalják, hogy a szállásköltség második felét (1 éjszaka) a kiutazás előtt az Universal Travel Kft. által kiállított számla alapján 2016. szeptember 26-ig átutalják.

 

A szállásköltség megítélésekor előnyben részesülnek a Magyar-Német Tagozat tagvállalatai és az önkéntes kamarai tagok, illetve figyelembe vesszük a jelentkezések sorrendjét is. A jelentkezés elfogadásának feltétele az exportorientált és innovatív cégprofil, valamint a rendezett kamarai regisztráció. A kérelmezők tudomásul veszik, hogy a szállásköltség megítélésének feltétele a kiutazás során szervezett szakmai programokon való részvétel.

 

A program teljes időtartama alatt a busztranszfer költségeit az MKIK fizeti, a delegáció résztvevői számára ingyenes. A szakmai programok nyelve az angol/német, magyar tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

A delegáció tervezett szakmai programja, valamint az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos információk csatoltan találhatók.

 

Az utazást a kiutazók egyénileg intézik. Az utazással, szállással kapcsolatban információ kérhető az Universal Travel Kft-nél. Kapcsolattartó:

Aubéli-Horváth Nóra, tel: + 36 30 277 2310, e-mail: hnora@universaltravel.hu

 

Amennyiben csatlakozni kíván a kiutazó üzleti delegációhoz, kérjük szíveskedjen visszaküldeni az alábbi dokumentumokat mielőbb, de legkésőbb 2016. szeptember 26-ig perlaky.barbara@mkik.hu e-mail címre:

 

1.      Jelentkezési lap

2.      Német vagy angol nyelven kitöltött cégprofil adatlap

3.      Nyilatkozat a szállásköltséggel kapcsolatban

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az üzleti delegáció minimum tíz fő jelentkezése esetén indul el.

 

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban Perlaky Barbara, nemzetközi referens áll a rendelkezésükre:

 

telefon: +36 1 474 5177

e-mail: perlaky.barbara@mkik.hu.

Helyszín: Berlin, Németország
Időpont: 2016. 11. 08. 00:00 - 2016. 11. 10. 00:00
Jelentkezés határideje: 2016. 09. 26. 00:00
Csatolt állományok: