Textil, hagyomány, innováció – Egy divatváros születése

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. április 4.

Torino Fashion Match 2017 címmel nemzetközi üzletember találkozót és konferenciát szervez az Enterprise Europe Network a Torinoi Divathét részeként.

Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Torinoi Divathét és a rendezvény keretein belül zajló nemzetközi üzletember találkozó Olaszországban.
A divatipart összefogó rendezvény tavalyi sikere is megerősítette Torino szerepét a nemzetközi divatvilágban. A hagyomány és az innováció teljes összhangja; az izgalmas, inspiráló környezet teszik a várost vonzóvá a feltörekvő tervezők számára.

 

Az üzletember találkozó többek között a textil- és a divatipar cégeinek, a tervezőknek, a kis-és nagykereskedőknek is kiváló lehetőséget nyújthat a nemzetközi piacon való megjelenésre, a divatipar legújabb trendjeinek, technológiáinak feltérképezésére; a külföldi partnerkapcsolataik kialakítására, bővítésére és így potenciális üzleti partnerek megismerésére.

 

A jelenlévőknek lehetősége lesz az üzleti találkozók mellett saját projektjeik, termékeik bemutatására (3 mintadarab) a találkozó helyszínén, részt vehetnek a rendezők által szervezett céglátogatásokon, workshopokon, de a kifutón is felvonultathatják alkotásaikat.

 

A rendezvényen a résztvevők az előzetesen feltöltött cégprofillal nem csak bemutathatják szolgáltatásaikat, termékeiket, de az egyéni igények, ajánlatok megfogalmazásával a legtöbbet hozhatják ki a személyre szabott, előre ütemezett üzleti találkozóikból.

 

A b2b célcsoportjai:

  • Tervezők és stylistok (textil és kiegészítők egyaránt)
  • Fiatal divattervezők és gyártók
  • Divat gyártó cégek
  • Kiskereskedők, forgalmazók, és ügynökségek, akik érdekeltek a divatiparban
  • Kapcsolódó iparágak
  • Online kereskedők

Az üzletember találkozón való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
A szervezők az üzletember találkozó résztvevői számára ingyenes belépést biztosítanak a Torinói Divathét divatbemutatóira.

 

A kiutazás és szállás önköltséges, és önállóan szervezendő.
További információért keresse az Enterprise Europe Network pécsi irodáját:
e-mail: eenpecs@pbkik.hu

Helyszín: Torino, Olaszország
Időpont: 2017. 06. 29. 09:00 - 2017. 06. 30. 22:00
Jelentkezés határideje: 2017. 06. 23. 12:00
Kapcsolódó anyagok: