Üdvözöljük a

To Design 2016 | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

To Design 2016

Szerző: Schmidt Enikő | 2016. szeptember 29.

A Torinói Kereskedelmi Kamara és az Enterprise Europe Network nemzetközi vállalkozásfejlesztési hálózat szervezésében kerül sor a dizájnerek és gyártók nemzetközi találkozójára Torinóban, melynek célja, hogy a kreatív ipar szereplői egymásra találjanak, és üzleti kapcsolatokat építsenek.

Az Operæ fesztivál keretében rendezett esemény kiemelt szerepet kap a független design, az értékesítési-kiállítás, viták és műhelyek sokaságában. Az Operae lehetőséget ad olasz és nemzetközi tervezők és cégek, forgalmazók és gyártók találkozására. A 2016-os prioritás az új termékek és eljárások megismertetése, valamint gyártási és a tervező világ közti szorosabb kapcsolat megteremtése. Az itt kialakuló partnerségek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy új, innovatív termékek / eljárások révén új piacokat találjanak tervezők és gyártók világszerte.

 

Az idei rendezvény a kihagyhatatlan „Netwotk koktél”-lal veszi kezdetét, melynek keretében a vállalkozók, tervezők és kivitelezők informális keretek között találkozhatnak a piemonti barokk építészet egyik legkifinomultabb helyszínén, a Palazzo Birago di Borgaro-ban, melyet a neves művész Filippo Juvarra tervezett. Az esemény után a résztvevők csatlakozhatnak az Operae kiállítás fő helyszínén, a Palazzo Cisterna-ban rendezett megnyitó ünnepséghez.

 

Fontos határidők:

Tárgyalási profilok regisztrációja angol nyelven: 2016. október 21-ig

Tárgyalópartnerek kiválasztása a profilok alapján: 2016. szeptember 29 - október 28

Nemzetközi üzletember találkozó időpontja: 2016. november 3-5.

                                                          

Részletek:

A tárgyalások munkanyelve angol, de a választott partner függvényében változhat.

A regisztráció és az üzletember találkozón való részvétel költségeit az Enterprise Europe Network hálózat partnerei viselik, a vállalkozások számára így díjmentes.

A kiutazás és szállás költségei a résztvevő vállalkozást terhelik csakúgy, mint ennek megszervezése.

 

További információk:

Schmidt Enikő

Enterprise Europe Network Pécs – Kreatív ipari szektorcsoport

schmidt.eniko@pbkik.hu

Helyszín: Palazzo Birago di Borgaro, Via Carlo Alberto 16 - 10123 Torino, Olaszország
Időpont: 2016. 11. 03. 17:00 - 2016. 11. 05. 12:00
Jelentkezés határideje: 2016. 10. 28. 12:00