Üdvözöljük a

Tour d’Europe - Tavola - Nemzetközi üzletember találkozó | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tour d’Europe - Tavola - Nemzetközi üzletember találkozó

Szerző: Schmidt Enikő | 2018. február 9.

Az Enterprise Europe Network a Kamarában működő dél-dunántúli regionális iroda közreműködésével a sikeres Tour d'Europe rendezvénysorozat következő állomását a Tavola, fine food vásár alatt tartja meg, a belgiumi Kortjik-ban.A Tour d’Europe kiváló alkalom élelmiszer kereskedők számára, hogy hatékonyan tárgyaljanak élelmiszer és ital gyártókkal, amelyek Európa összes országából érkeznek.

A rendezvény személyes üzletember találkozókat (B2B) foglal magában, melyekhez a kereskedők igényeinek megfelelő termelő/gyártó partner kerül kiválasztásra. Európa minden országából a belgiumi Kortrijk városába sereglenek a termelők, hogy az Enterprise Europe Network kezdeményezésében megszervezésre kerülő, négyszemközti tárgyalásokon köthessenek üzletet. 

 

Az elmúlt években a Tour d’Europe rendezvénysorozat nagyon sikeresnek bizonyult Rotterdamban, Skóciában, Stockholmban, Palermoban és Kölnben, az Anuga mellett is.

 

Ezúttal a Tour d’Europe a Tavola élelmiszer kiállítással párhozamosan kerül megrendezésre. A Tavola egy egyedi minőséget képvisel, ugyanis kizárólag a prémium élelmiszerekre fókuszál. A piacvezető termelők mellett a kis, kézműves gyártók jelenléte biztosítja a szokatlanul széles kínálatot és a magas minőséget. Az új termékekre és a kimagasló termékélményre fókuszálva a Tavola megőrizte vezető szerepét az élelmiszer kereskedelem és catering rendezvények között. 

  • Kereskedőként/vevőként érdekli a rendezvény? Egyszerűen kezdjen böngészni a résztvevő vállalkozások között és válasszon magának tárgyaló partnert!
  • Termelők/gyártók csak abban az esetben vehetnek részt a programon, ha legalább 1-2 vevő visszaigazolja tárgyalási szándékát. 

A nemzetközi üzletember találkozón a részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az üzletember találkozón tárgyalást foglaló cégek a Tavola vásárra is jegyet kapnak!

 

Bővebb információ: een@pbkik.hu

Helyszín: Belgium, Kortjik, Kortrijk Xpo
Időpont: 2018. 03. 12. 08:00 - 2018. 03. 13. 18:00
Jelentkezés határideje: 2018. 03. 11. 00:00
Kapcsolódó anyagok: