Üdvözöljük a

Ugord meg a mércét! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ugord meg a mércét!

Szerző: Schmidt Enikő | 2018. február 13.

A „Learn Engage Act Progress” (LEAP) konferencia és üzletember találkozó a PBKIK Enterprise Europe Network társrendezésében valósul meg és nyitva áll minden olyan vállalkozás és vállalkozó számára, aki nyitott az új üzleti lehetőségekre, innovatív megoldásokra és készen áll a másokkal való együttműködésre és együttgondolkodásra.

A LEAP egy 3 napos konferencia Zágrábban, fergeteges DJ partival a végén, ahol több ezer cselekvésre és üzletre kész vállalkozó gyűlik össze több mint 30 országból, akik vezető szerepet töltenek be saját közösségeikben és a nemzetközi együttműködésekben látják az üzleti világ jelenét és jövőjét.

A találkozón világhírű előadókat hallgathat és ismerhet meg, lehetőséget kap kapcsolatépítésre a 30+ országból érkező kollégákkal és potenciális üzleti partnerekkel, új üzleti lehetőségeket teremtve vállalkozása számára.

A programok több színpadon, párhuzamos zajlanak, így mindenki találhat számára hasznos és érdekes eseményt – workshop, konferencia, plenáris ülés, verseny, prezentáció, ötletbörze.

A kétoldalú üzleti tárgyalásokra a rendezvénysorozat 2. napján kerül sor, ahol az üzleti partnerkeresésen túl a potenciális munkavállalók is találkozhatnak a jövőbeli munkaadóikkal – hiszen a munka világa mostanra tényleg határtalan.

 

Ideális üzleti partnert, munkáltatót vagy munkavállalót keres?

Ne szalassza el az esélyt!

 

A találkozón való részvétel ingyenes minden kiválasztott vállalkozó számára.

jelentkezési határidő: 2018. március 1.

rendezvény: 2018. március 15-17. Zágráb, Horvátország

Helyszín: Zágráb, Horvátország
Időpont: 2018. 03. 15. 09:00 - 2018. 03. 17. 23:00
Jelentkezés határideje: 2018. 03. 01. 08:00
Kapcsolódó anyagok: