Üdvözöljük a

Üzleti delegáció Cseljabinszkba | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzleti delegáció Cseljabinszkba

Szerző: Weller Diána | 2015. június 4.


Az Oroszországgal szemben bevezetett gazdasági korlátozó intézkedések és az orosz válaszlépések okozta hatások enyhítésére az orosz vezetés importhelyettesítési kormányprogramot dolgozott ki. A program elsősorban a kereskedelmi megszorítások által sújtott szektorokat érinti. Az orosz élelmiszeripar az önellátásra törekszik és keresi az ahhoz kapcsolódó fejlesztésekhez a potenciális partnereket.

 Tóth Imre tiszteletbeli elnök úr vezetésével az MKIK Magyar-Orosz Tagozata 2015. július 13-17. között üzleti delegációt szervez Cseljabinszkba. Az orosz fél részéről a szervező a Dél-Uráli Kereskedelmi és Iparkamara.

  A kiutazás elsődleges célja az importhelyettesítési programhoz kapcsolódó üzleti lehetőségek feltérképezése:

  • Mezőgazdasági munkagépek és gabonatároló silók exportja
  • Komplex hűtőházak, üvegházak helyszínre telepítése
  • Komplex állattartó telepek létesítése és rekonstrukciója
  • Tejfeldolgozó üzemek létesítése és rekonstrukciója


A Tagozat tárgyalásokat szervez továbbá a régió vezetésével, többek közt a gazdaságfejlesztési, építésügyi, mezőgazdasági minisztériumokkal és Cseljabinszk város vezetésével.

A fórum előadásai és a hivatalos találkozók orosz nyelvűek, az üzleti tárgyalásokhoz igény esetén, saját költségre, angol illetve német nyelven tolmács biztosítható.

Kérjük a kitöltött jelentkezési lapot, a magyar vagy orosz nyelvű cégprofil adatlapokkal együtt 2015. június 15-ig a leimeter.ilona@mkik.hu e-mail címre és az 1000 Út Utazási Irodának szíveskedjenek megküldeni.

 

További információk:

Leimeter Ilona

email: leimeter.ilona@mkik.hu

telefon: +36-1/474-5147

Helyszín: Cseljabinszk, Oroszország
Időpont: 2015. 07. 13. 00:00 - 2015. 07. 17. 16:00
Jelentkezés határideje: 2015. 06. 15. 15:00