Üdvözöljük a

Üzleti partnert keresek! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzleti partnert keresek!

Szerző: Schmidt Enikő

Lehetséges, hogy valaki épp azt a terméket, szolgáltatást keresi külföldről, amivel a vállalkozásom foglakozik? Hogy találok rá? Mi lenne a legrövidebb út? Ki tud ebben segíteni?

Ha az Ön cége is feltette már ezeket a kérdéseket, akkor van az Ön számára egy jó és egy rossz hírünk. A jó az, hogy létezik egy mindenki számára ingyenesen elérhető, 63 ország 600 irodájának keres/kínál üzleti ajánlatait kezelő rendszer, amelyben kulcsszavas szűréssel megtalálhatja azt a nemzetközi partnert, aki pont azt keresi, amit Ön ajánl. A rossz hír, hogy meg kell tanulni a rendszer használatát ahhoz, hogy valóban hatékonyan tudja használni, és ne csak az idejét fecsérelje az együttműködési profilok olvasgatásával.

 

A nemzetközi piacon való megjelenést tervező vállalkozások igen kis mértékben használják ki az Enterprise Europe Network hálózat ingyenesen elérhető partnerkereső adatbázisát. Sok vállalkozásnál éves díjat fizetnek hasonló, de szinte soha nem működő szolgáltatásokért. Több hasonló tréningünk tapasztalata alapján, a mostani célirányosan, a konkrét partnerségi megkeresések elküldésére és kapcsolatfelvétel kezdeményezésére irányul a rendszeren belül.

 

A partnerkereső használatához elengedhetetlen a vállalkozásban az angol nyelvtudás, így a képzést azoknak szánjuk, akik angol nyelvű adatbázissal tudnak dolgozni.

 

Mi kell a jelentkezéshez?

Töltse ki angol nyelven az alábbi rövid kérdőívet, ami alapján kiküldjük Önnek, az adatbázisunkban szereplő, az Ön által megadott szűrési feltételeknek megfelelő élő ajánlatokat. Ez alapján már el tudja dönteni, hogy hasznos lehet-e az a tudás, ami az ilyen jellegű nemzetközi partnerkeresési ajánlatokhoz hozzásegíti Önt.

 

Amit a képzés során elsajátíthat:

  • Mi is ez a nemzetközi partnerkereső adatbázis (POD – partnership opportunies database)?
  • Mire jó ez az adatbázis?
  • Hogyan működik a rendszer?
  • Konkrét együttműködési szándék elküldése – személyes konzultáció

Mit hozzon magával?

  • laptopot

Mindez mennyibe kerül?

  • Regisztrált vállalkozások számára 5 000 Ft+Áfa.
  • Önkéntes kamarai tagok számára 3 000 Ft+Áfa.

 

A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk 15 főig.

Helyszín: Pécsi Kereskedelmi Központ, 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36 04. sz oktatóterem
Időpont: 2015. 12. 08. 14:00 - 2015. 12. 08. 16:00
Jelentkezés határideje: 2015. 12. 03. 15:00