Üdvözöljük a

V. HTCC Afrika Expo és Vásár Budapesten | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

V. HTCC Afrika Expo és Vásár Budapesten

Szerző: Schmidt Enikő | 2015. október 12.

Az Afrika-fókuszú nemzetközi kiállítás és vásár célja a magyar-afrikai gazdasági, kereskedelmi és kulturális kapcsolatok erősítése, az afrikai országok, valamint az afrikai érintettségű magyar szervezetek bemutatása és népszerűsítése. A korábbi négy Afrika Expo (2011,2012,2014 és 2015) során 106 kiállító 155.000 látogatóval találkozott.

A rendezvényt bemutató prezentációra 2015. október 22.-én 14:00-15:00 kerül sor a Hungexpo Budapesti Vásárközpont 25-ös Pavilonjában (10. ker, Albertirsai út 10.) Kérjük, részvételi szándékát október 19.-ig jelezze az info@afrikaexpo.hu címen.

 

Az V. HTCC Afrika Expo és Vásár 2016. március 3-6. között ismét a közel 50.000 látogatót vonzó Utazás Kiállítás egyidejű rendezvényeként kerül megrendezésre a Hungexpo Budapesti Vásárközpont legnagyobb, A Pavilonjában.

 

Az expo előnyös lehetőséget nyújt az afrikai országok, cégek és projektek széleskörű népszerűsítésére, üzleti kapcsolatépítésre, termékek és szolgáltatások értékesítésére. Kiállítóink sorában többek között a következő afrikai országokat üdvözölhettük: Angola, Burkina Faso, a Dél-Afrikai Köztársaság, Ghána, Etiópia, Kamerun, a Kongói Demokratikus Köztársaság, Kenya, Madagaszkár, Namíbia, Sierra Leone, Szenegál, Szudán, Tanzánia és Tunézia. A 2015-ös Kiállítók listája ide kattintva tekinthető meg. 

 

A rendezvényről, amely magyar kormányzati intézményekkel, egyetemekkel és nemzetközi szervezetekkel együttműködésben valósul meg, minden további információ a www.afrikaexpo.hu oldalon található meg.
  

Már lehet regisztrálni!

 

Az 1 milliárd lakosságú afrikai kontinens 54 országa rendkívüli lehetőségekkel kecsegtet üzleti, tudományos és kulturális értelemben egyaránt. Az Afrika Expo egyedülálló lehetőséget teremt szervezete ismertségének növelésére, partnerkapcsolatainak bővítésére egy nemzetközi színvonalú, szakmai rendezvényekkel és tartalmas programokkal kísért jó hangulatú rendezvény keretén belül.

 

Szponzoráció

 

Az Afrika-fókuszú fórum kiváló lehetőséget teremt, hogy növelje presztízsét az afrikai vonatkozású szakmai szervezetek, döntéshozók valamint látogatók körében, miközben egy értékteremtő ügyet támogat. A gyémánt, arany, ezüst és bronz szponzorációs csomagok standot, értékes promóciót is tartalmaznak.

 

További információk: 

Szilasi Ildikó Hermina

Afrika-szakértő, Alapító-főszervező

Szenegál Tiszteletbeli Külgazdasági Tanácsosa

06205410757, info@afrikaexpo.hu, www.afrikaexpo.hu

Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont
Időpont: 2016. 03. 03. 00:00 - 2016. 03. 06. 20:00