A PBKIK Humán Klub alapszabálya

Szerző: Császár Gergely | 2016. január 8.
Cimkék: Humán klub

A PBKIK Elnöksége 745/2015. (VI. 05.) E számú határozatával egyhangú szavazással 2015. június 5-én megalakította a kamara Humán Klubját, melyhez a regisztrált kamarai vállalkozások is csatlakozhatnak. A Humán Klub működését a Kisvállalkozási Bizottság koordinálja.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (PBKIK) Alapszabály III. fejezet XI. 4. pontja és az Önkormányzati szabályzat V. II pontjai értelmében a kamara elnöksége szakmai klubok működését engedélyezheti a kamarán belül, ezzel lehetővé téve az üzletemberek közvetlen tapasztalatcseréjét. A klub működése abban az esetben engedélyezhető, ha azt 10 kamarai tag vállalkozás kezdeményezi az elnökség felé.

A kamarai hivatal által kiküldött Humán Klub jelentkezési lap egyben kérelmet is tartalmazott a PBKIK elnöksége felé, melyben a jelentkezők a Klub működésének engedélyezését kérték az elnökségtől. 2015. május 22-ig legalább tíz kamarai tag aláírta a jelentkezési lapot, ennek megfelelően a szükséges számú vállalkozás kezdeményezte a Humán Klub megalakítását.

 

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara 2015. november 27-i elnökségi ülésén új kamarai tagdíjfizetési szabályzatról határozott. Az új szabályzat alapján, az 1/2016. számú titkári utasítás rendelkezése szerint a PBKIK Humán Klubjára vonatkozó új szabályokat a csatolt Alapszabály tartalmazza.

Csatolt állományok: