6. Humán Klub ülés: konferencia és trendek

Szerző: Császár Gergely | 2016. január 14.

Csaknem napra pontosan három hónappal a HR Konferencia előtt tartott ülést 2016. január 12-én a Humán Klub (Human Resources = emberi erőforrások). A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett klub tagsága gőzerővel dolgozik a szervezési feladatokon. A szervezés mellett a szakmai ismeretek bővítése is folyamatosan terítéken van: Papp Zoltán Péter, az önkéntes kamarai tag Jobcapital Kft. cégvezetője a toborzás-kiválasztás aktuális trendjeit mutatta be.

Az év első ülésén sor került a 2016. első félévi programtervének megalkotására is. Ebben – a főrendezvényként számon tartott 2016. április 13-i konferencia mellett – szerepet kap egy munkajogi kérdéseket, megoldásokat boncolgató februári fórum is, melyet a tervek szerint nyilvánosan is meghirdet a kamara.

Március és április már a konferencia jegyében fog telni, míg májusban és júniusban a vállalati HR szakembereket érintő témák lesznek porondon.

 

A konferencia szervezésének részleteivel töltött órát követően Papp Zoltán Péter (Jobcapital Kft.) adott ízelítőt a toborzás-kiválasztás trendjeiről.

A cégvezető 12 pontban foglalta össze a főleg a munkaerő megtalálásával és megfelelő helyre illesztésével kapcsolatos lehetőségeket, nehézségeket.

A valóban hasznos és érdekes előadást 2016. április 13-án, a HR Konferencián lesz lehetősége meghallgatni az érdeklődőknek!

 

További információ:

  • Humán Klub szakmai kérdések: Ódorné Kovács Ildikó, a Humán Klub elnöke (ildiko.odorne@gmail.com)
  • Kamarai üzleti közösség, innováció: Rabb Szabolcs innovációs osztályvezető (72/507 118)
  • Humán Klub technikai kérdések: Császár Gergely innovációs referens (72/507 186; gcsaszar@pbkik.hu).