Üdvözöljük a

Humán Klub: a sikeres konferencia után új célok kellenek | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Humán Klub: a sikeres konferencia után új célok kellenek

Szerző: Császár Gergely | 2016. május 13.
Cimkék: Humán klub

A 9. klubülés fő témája az április 13-i konferencia értékelése volt. Idézünk néhányat - egyelőre név nélkül - a vélemények közül is. Hogy ne maradjunk esemény nélkül, őszre már új programot talált ki a klub. Zlatics Józsefet pedig a klub tagjai között üdvözöltük.

Rólunk mondták

"Köszönjük a tegnapi konferenciát!
Nagyon jól éreztük magunkat, tele vagyunk új és hasznos infókkal, a meghívott előadók nagyon hitelesek és meggyőzőek voltak  és a szervezés is nagyon profi volt.
Várjuk a következőt!"

 

"Nagyon klassz volt a rendezvény. A régió gazdasági fejlődésének egyik kulcsát feszegettük ezen napon és biztos vagyok benne, hogy bizonyos pontokon segítettük a KKV szektor vezetőinek fejlődését. Köszönöm, hogy ilyen megtisztelő szerepet kaptam ebben, és gratulálok mindenkinek!"

 

"Nagyon köszönöm a meghívást a konferenciára, nagyon inspiráló volt a számomra!"

 

Humán Konferencia 2016 Mennyire ítéli aktuálisnak a rendezvény témaválasztásait? Milyen volt a rendezvény szervezése, technikai lebonyolítása? Milyennek találta a rendezvény helyszínét? Összességében mennyire volt hasznos az Ön számára a rendezvény?

Átlag pontszám:

5,00 4,67 4,79 4,63

 

Nyílt nap

A klub nyílt napot szervez ősszel. Az első téma maradjon még titok – annyi biztos, hogy szűkebb körben, de aktuális témával jelentkezünk.

 

Következő klubülés - klubNAP

Menetrend szerint 2016. június 14. találkoznak újra a tagok – ám kialakulóban van egy külső helyszínen, csapatépítő jelleggel megtartandó esemény, mely átírhatja a menetrendet.

 

Zlatics Józsefet - új klubtag - rövid bemutatkozása a http://archiv.pbkik.hu/hu/human-klub weboldalon érhető el.