Üdvözöljük a

Humán Klub: terítéken a HR konferencia és a vezetésfejlesztés | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Humán Klub: terítéken a HR konferencia és a vezetésfejlesztés

Szerző: Császár Gergely | 2015. november 12.

A Humán Klub idei utolsó ülésén osztotta meg a Szervezőbizottság a klubtagokkal a 2016 áprilisára tervezett, humán erőforrással (HR) foglalkozó konferencia koncepcióját. A vállalati oldalt képviselő szakemberek építő jellegű javaslatait is meghallgatva kijelölték az egyes szekciók témagazdáit. Új résztvevőket is üdvözölhettünk: a Humán Klub már fogadja az új tagok jelentkezését is.

A rendezvény második felében dr. Lakner Szilvia tartott előadást a SIZE Prozess® vezetésfejlesztési módszertanról.

Az Ódorné Kovács Ildikó elnök által vezetett ötödik találkozó – mind a konferenciát, mind a vezetésfejlesztést illetően – sok gondolatot ébresztett, ötletet generált, melyek megbeszélésére szánt idő szűknek bizonyult, köszönhetően a tagság aktivitásának és motivációjának. A konferencia szakmai koncepcióját a tagság véglegesítette, így decemberben már megkezdődhet az érdemi szervezési munka, melyet a kamara marketing szakembere is támogat.

 

A részletes programról és a meghívandó előadókról – szűkebb körben – a véleményeket is kikérik majd a szervezők, hogy a rendezvény minél nagyobb hozzáadott értéket tudjon adni a tudatos vállalkozók számára.

 

Emellett egy új, szintén minden érdeklődő számára nyitott kisebb horderejű, törvényváltozással kapcsolatos tájékoztató rendezvény terve is körvonalazódott.

 

 

A találkozó második részében dr. Lakner Szilvia tartott előadást a SIZE Prozess® vezetésfejlesztési módszertanáról. A nagy tapasztalattal rendelkező minősített tanácsadó-tréner az évek során mintegy 1 000 közép- és felsővezető számára készítette el vezetői profilját, és számos céges és egyéni vezetői referenciával rendelkezik.

 

A SIZE Prozess® egy osztrák személyiség- és kommunikációs modell, melynek központi eleme egy kérdőív, mely feltérképezi az egyén erősségeit, képességeit, egyúttal fejlődési lehetőségeket tár fel, ezzel megkönnyíti az eligazodást az emberi kapcsolatok útvesztőiben, segíti az egyént a szervezetbe való beilleszkedésében, a szervezetnek a megfelelő munkatársak megtalálásában. Bár kiválóan alkalmas a menedzsment fejlesztésére, nem csak számukra hasznos.

A szakembert és munkáját a közeljövőben részletesen bemutatjuk.

 

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Humán Klubjával kapcsolatos kérdéseket a következő e-mail címen várjuk: INNO kukac PBKIK pont HU.

 

Felelős osztály: Innováció

Osztályvezető: Rabb Szabolcs