Üdvözöljük a

Indul a kamarai Humán Klub őszi programja | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Indul a kamarai Humán Klub őszi programja

Szerző: Császár Gergely | 2016. szeptember 8.

A nyári szünet után Ódorné Kovács Ildikó, a klub vezetője és a kamarai munkatársak áttekintették a Humán Klub 1 éves munkáját. Az újraalakulás óta sok minden történt - van, ami jól működik és meg kell tartani, és van, amit újra kell gondolni. A kifejezetten sikeres Humán Konferencia természetesen a megtartandó elemek közé tartozik. A tagok ráfordítható idejét és aktivitását látva át kell alakítani a klub működési kereteit. A következő ülésre várhatóan szeptember 27-én kerül sor, ahol a klub működése mellett a következő időszak programját is megvitatják a résztvevők.

A nem nyilvános ülésre meghívják a jelentkezési lapot leadott szervezetek képviselőit és más kamarai testületek vezetőit. Kirajzolódott már egy novemberi nyílt nap (egyelőre titokban tartott) témája is, mely az áprilisi Humán Konferencián már érintőlegesen megjelent.

A PBKIK Humán Klub a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Kisvállalkozási Bizottságának koordinálásával működik. A Kisvállalkozási Bizottság elnöke Kresz Erika, titkára Rabb Szabolcs innovációs osztályvezető.

A klub elnöke: Ódorné Kovács Ildikó
A titkári teendőket ellátja: Császár Gergely


További tájékoztatás:

Tel: +36 72 507 186
E-mail: gcsaszar [kukac] pbkik [pont] hu

Web: http://archiv.pbkik.hu/hu/human-klub/