Üdvözöljük a

Önértékelés, -fejlesztés és fesztivál hangulat márciusban | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Önértékelés, -fejlesztés és fesztivál hangulat márciusban

Szerző: Császár Gergely | 2016. december 15.

Önkéntes kamarai tagunk, a D-LAB Consulting ügyvezető-szakértője, Dobay Balázs nemrég számolt be arról a sikeres előrendezvényről, mely a 2017. márciusára tervezett Womanity Fesztivált harangozta be. "Ne szabotáld többé a jövődet! A coaching segít elfogadnod saját valóságod" címmel interjú is készült, melyből az alábbiakban idézünk.
A Womanity fesztiválon kiállítóként jelennek majd meg a kanadai Rayner Intézettel, mely egy magyarul is elérhető, online Coach képzést nyújtó, nemzetközi szervezet. A módszertan forrása a sokszor a coaching szakma bölcsőjének is nevezett észak-amerikai kontinens.

Idézet a cikkből:

>>
„Ha ez az, ahol tartasz, akkor pont innen kell kezdenünk”  – ez a mottója Mark Raynernek, aki több mint 30 évnyi tapasztalattal és az emberi magatartást vizsgáló kutatással a háta mögött hozta létre nemzetközi coaching iskoláját, a Rayner Institute Ltd-t Kanadában. Az Intézet több nemzetközileg akkreditált online képzést kínál azoknak, akik nem csak a saját életüket szeretnék megváltoztatni, de másokat is hozzásegítenének ehhez. A jó hír, hogy a Rayner Institue egykori diákja, Dobay Balázs munkája révén ezek egy része már itthonról is elérhető: a hamarosan újra induló Önkiteljesedett Coach és Mentor képzés tananyagát pedig már magyar nyelven is elsajátíthatjuk.

A hazai képzés a D-LAB Consulting Kft. közvetítésével valósul meg, ahol a coach oktatáson kívül coachinggal, mentorálással és üzletviteli tanácsadással is foglalkoznak. „Az angol anyag átültetése több mint egy évig tartott, az első magyar nyelvű képzés 2016 nyarán zajlott, és sikeresen zárult” – mondja Dobay Balázs, a D-LAB alapítója, aki többek között a Rayner Intézetben szerzett Coach minősítést.

„Meggyőződésem, hogy először magunkban kell körülnéznünk, ha úgy érezzük, nem helyes az irány” – vallja Balázs – a Rayner Institute másik magyar oktatójához, Tanner Anetthez hasonlóan – több mint egy évtizedes sikeres közép-és felsővezetői karrierjét adta fel azért, hogy coachként közvetlenebbül segíthessen másoknak. „Célom, hogy ügyfeleim életében olyan pont legyek, ahol tervekkel, inspirációval és kreativitással töltődnek fel, ami támogatja őket életük során. Ezért is lett cégünk nevünket követő jelmondata: …ahol a megoldások születnek.”

>>

 


A nemzetközi akkreditált, és elfogadott coach képzéshez kedvet kapók a Rayner Institute Hungary Facebook oldalán 10%-os kedvezményre jogosító kampányra bukkanhatnak a Fesztivál jóvoltából.