Üdvözöljük a

REFREsh fókuszcsoport találkozó és workshop | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

REFREsh fókuszcsoport találkozó és workshop

Szerző: Biró Sarolta | 2017. november 20.

A programon -melyre Komlón, a József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjteményben került sor- az előzetesen együttműködésre felkért ipari, kreatív ipari szereplők vettek részt. A találkozó témája a projekt megismerése, valamint a régió elemzése volt.

A programot Polics József, Komló Város polgármesterének köszöntőbeszéde nyitotta meg. Ezt követően Biró Sarolta Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara projektmenedzsere, valamint Benovics Gábor Komló Város Önkormányzatának projektmenedzsere ismertette a résztvevőkkel a projekt tartalmát.

 

Steinerbrunner Győzőné Ibolya, a József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény igazgatónője rövid prezentáció keretében mutatta be a könyvtár történetét, az elmúlt év pályázatait, valamint a jelenlegi projekt keretében elvégzendő beruházástól várt eredményeket.

 

A workshop témája az első periódusban teljesítendő egyik feladat, a Dél-dunántúli Régió SWOT elemzése volt, tehát a régió erősségeit, gyengeségeit, lehetőségeit, és a veszélyforrásokat elemezték a résztvevők. A PBKIK részéről a projektben külső szakmai szakértőként résztvevő Eco Cortex Kft. az előkészített anyagot a jelenlévőknek prezentálta, majd ezt követően kötetlen beszélgetés keretén belül a jelenlévők további információt, megjegyzést fűzhettek az elhangzottakhoz.

 

Emellett az esemény keretein belül a jelenlévők a pályázat beruházási helyszínét Steinerbrunner Győzőné Ibolya igazgatónő, valamint Polics József Komló Város polgármesterének vezetésével körbejárták.

 

A projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

 

További információ:

Biró Sarolta projektmenedzser

sbiro[kukac]pbkik.hu

+36203622681