Üdvözöljük a

Sikeres Beugró - Blázsovics Edina | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Sikeres Beugró - Blázsovics Edina

Szerző: Császár Gergely | 2015. június 9.

Az önkéntes kamarai és Humán Klubtag Blázsovics Edina 3 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a TÁMOP 2.3.6.B-12-1/5 kódszámú „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című konstrukció keretén belül. Az interaktív HR-szakértő több évi, HR-es vállalati alkalmazotti és felsővezetői tapasztalatával azért hozta létre önálló vállalkozását, a Beugrót, hogy szakértelmével, tudásával támogathassa a KKV vezetőket szervezetük fejlesztésében, a felmerülő nehézségek leküzdésében.

A szakértő segít a kis- és közepes vállalkozások vezetőinek abban, hogy hatékony, sikeres szervezetet működtessenek, ahol mindenki a helyén van, minden cselekvés egy közös irányba mutat. Azt vallja, hogy a HR-orientált szemléletmód beengedésével felerősíthetők a szervezeti szinergiák, felszínre kerülnek a konfliktusok, láthatóvá válnak a problémák, melyek megoldása hatékonyabb lesz ezáltal.

A projekt új mikrovállalkozás indítását tervező fiatalok támogatását célozta meg. A 3 millió forint támogatás fő célja Blázsovics Edina egyéni válallkozó, Beugró fantázianevű vállalkozásának létrejötte, elindítása volt. Ennek felhasználása 2014.10.01-2015.03.31 között történt meg.

A vállalkozó a támogatásból finanszírozni tudta a cég alapításához és sikeres működéséhez szükséges teendőket és eszközöket. A projekt első szakaszában az alapításhoz szükséges adminisztratív teendőket végezte el, majd ezt követően irodai eszközöket vásárolt, és olyan piacra jutást elősegítő szolgáltatásokat vett igénybe, melyek elősegítették a tevékenység hatékony elindítását.

Projektadatok
A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.
Címe: Blázsovics Edina egyéni vállalkozásának elindítása
Azonosítószáma: TÁMOP-2.3.6.B-12-1/5-2014-0049
Megvalósítási ideje: 2014. október 1 – 2015. március 31.
Elnyert támogatás összege: 3 000 000 Ft
További információ kérhető: blazsovics.edina (kukac) beugrom.hu

A sajtóközlemény teljes, eredeti szövege letölthető alább.