Sikeresen lezajlott a Gazek Safety Expert zuhanásbiztonsági nyílt napja

Szerző: Biró Sarolta | 2017. november 16.

A nyílt nap keretén belül a vidéki városok közül elsőként Pécsett mutatta be a Gazek Safety Expert az országban egyedülálló Mobil Oktatóeszközét.

A Hotel Laterum konferenciatermében megrendezett nyílt napon számos cég képviseltette magát. A programot Rabb Szabolcs Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara titkárának, valamint Bogos Csaba Gazek Safety Expert ügyvezetőjének és egyben a Kamara Munkavédelmi Klub elnökének köszöntő beszéde nyitotta meg.

 

Ezt követően a jelenlévők a zuhanásbiztonság oktatásának jelenéről és jövőjéről hallgathattak meg egy képekkel illusztrált előadást Bogos Csabától, majd az innovatív megoldások bemutatása következett a zuhanásbiztonsági eszközök jelölésével kapcsolatban, Meiszterics Gábor előadásában.

 

Végezetül a parkolóban kiállított, egyedülálló Mobil Oktatóeszköz gyakorlati bemutatására került sor Gurin László gyakorlati oktató segítségével.

 

A Gazek Safety Expert Kft. 2017. év októberében elnyerte a MagyarBrands díjat „Kiváló Üzleti Márka” kategóriában. A MagyarBrands immáron nyolcadik éve díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket, kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka és innovatív márka kategóriában.