Üdvözöljük a

Sikeresen lezajlott a Munkavédelmi és munkaügyi nyílt nap | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Sikeresen lezajlott a Munkavédelmi és munkaügyi nyílt nap

Szerző: Biró Sarolta | 2017. december 6.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (PBKIK) a Baranya Megyei Kormányhivatallal közösen munkavédelmi és munkaügyi nyílt napot szervezett 2017. december 6-án szerdán, a kamara székházában, melyen ismét nagy számban vettek részt az érdeklődők.

A nyílt napon résztvevő több mint 60 fős hallgatóság Bogos Csaba PBKIK Munkavédelmi Klub elnökének köszöntőbeszédét követően először dr. Ferge Zsigmond, a BAMKH Pécsi Járási Hivatala MEFF Munkavédelmi és Munkaügyi Osztály jogtanácsosától kapott tájékoztatást a munkaügyi ellenőrzés szabályairól.

 

Ezt követően az iskolarendszerű szakképzés munkavédelmi követelményeiről tartott előadást Puszti Tibor, a Pécsi Tudományegyetem munkavédelmi szakértője.

 

Végezetül a Gazek Safety Expert Kft. zuhanásbiztonsági gyakorlati bemutatóját nézhették meg a résztvevők, Meiszterics Gábor és Gurin László szakértők segítségével.

 

A rendezvényt Dr. Papp Judit munkavédelmi és munkaügyi osztályvezető asszony moderálta, az előadásokat követően a résztvevők a workshop keretein belül kérdéseket tehettek fel, kötetlenül beszélgethettek az előadókkal.

 

A programon a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, a résztvevő munkavédelmi képviselők részére-előzetes jelzés alapján-a részvételről tanúsítványt állított ki a kamara, melyet a munkavédelmi hatóság képzésként elfogad.

 

A szervezők 2018-ban további nyílt napok szervezésével folytatják a vállalkozások és egyéb érdeklődők tájékoztatását a munkavédelem területén. A pontos időpontot a kamara a honlapján hozza nyilvánosságra.

 

Kérjük, figyelje időpontokat, és időben regisztráljon!