Üdvözöljük a

Sikeresen lezajlott a szeptember 27-i munkavédelmi nyílt nap | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Sikeresen lezajlott a szeptember 27-i munkavédelmi nyílt nap

Szerző: Biró Sarolta | 2017. szeptember 28.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a Baranya Megyei Kormányhivatallal közösen munkavédelmi nyílt napot szervezett 2017. szeptember 27-én szerdán, a kamara székházában, melyen ismét nagy számban vettek részt az érdeklődők.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarában működő regionális Enterpise Europe Network iroda egyik célja, hogy segítse a munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi követelmények megvalósulását.

 

A nyílt napon résztvevő több mint 60 fős hallgatóság Dr. Kállai Sándor ipari tagozat elnökének köszöntőbeszédét követően először Dr. Tamás Edit foglalkozás-egészségügyi szakorvos, a MÜTT Dél-dunántúli Szekciójának vezetőjétől kapott tájékoztatást a kémiai kóroki tényezők kérdéseiről napjainkban.

 

Ezt követően a biológiai kockázatokról tartott előadást a Dr. Varsányi Ágnes főorvos, belgyógyász, kardiológus, foglalkozásegészségügyi szakorvos.

 

Végezetül a Nemzetgazdasági Minisztérium, Munkavédelemi Főosztály munkafelügyeleti referense, Mohácsi Mátyás Lajosné ismertette a megváltozott munkaképességű munkavállalók célvizsgálata témakört.

 

A rendezvényt Dr. Papp Judit munkavédelmi és munkaügyi osztályvezető asszony moderálta, az előadásokat követően a résztvevők kérdéseket tehettek fel az előadóknak.
A programon a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, a résztvevő munkavédelmi képviselők részére-előzetes jelzés alapján-a részvételről tanúsítványt állított ki a kamara, melyet a munkavédelmi hatóság képzésként elfogad.

 

A szervezők 2017-ben további nyílt napok szervezésével folytatják a vállalkozások és egyéb érdeklődők tájékoztatását a munkavédelem területén. A nyílt nap 2017-ben tervezett további időpontja: 2017. november 22. szerda. A pontos időpontot a kamara honlapján hozza nyilvánosságra.

 

Kérjük, figyelje az esetleges módosításokat, és időben regisztráljon!