Üdvözöljük a

Szakmunkáshelyzet, minimálbér és elvárások | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szakmunkáshelyzet, minimálbér és elvárások

Szerző: Császár Gergely | 2017. szeptember 18.

E témák voltak a 17. Humán klubülés fókuszában a szeptemberi találkozón. Miután mindenkit érintő kérdésekről volt szó, így az érdeklődés sem maradt el. A moderált beszélgetéseket a Jobcapital és a Pannon-Work szakértői segítették. A cél a tapasztalatcserén túl természetesen az is volt, hogy előkészítse a 2018. évi Humán Konferenciát. Új tagjelöltek, tagok bemutatkozására is sor került: Egresné Kenyeres Csilla, Zsilák Etelka (G-Tantusz Bt.), Sabján Eszter és Mátyus Lilla (Crosssec Solutions Kft.). Az ülésen készült jegyzetek a klubtagok számára érhetők el.

Szakértők:

Egyed Mihály és Szentiványi Judit (Jobcapital)

Zlatics József (Pannon-Work)

 

A három témát ismét a Kutseráné Pernyéz Zsuzsanna által behozott World Café módszerrel dolgozta fel a 17 résztvevő. Janovics László PBKIK humánerőforrás-fejlesztési osztályvezető a kamarai tapasztalatokat osztotta meg.

 

 

Rendezvényajánló

  • 2017. október 4-6.: Open4Business
    Várunk minden külföldiekkel üzletet kötni akaró vállalkozásvezetőt (ill. munkatársaikat) az Open4Business-en (előre leszervezett tárgyalások október 5-6-án)! További információ: http://www.b2match.eu/open4business
  • 2017. október 10.: Az Üzletasszony Klub ekkor tartja következő találkozóját, benne: helyi sikersztori, smart city, nyertes női vállalkozói pályázatok. További információ: Schmidt Enikő Kereskedelemfejlesztési osztályvezető, klubtitkár, eschmidt [kukac] pbkik [pont] hu.
  • 2017. október közepe - második fele: PBKIK Humán Klub 18. ülése (további információ: humanklub [kukac] pecsikamara [pont] hu

* * *

 

A Humán Klub a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara KKV-fejlesztési Bizottságának koordinálásával működik. A Bizottság elnöke: Kresz Erika.

A Humán Klub elnöke: Ódorné Kovács Ildikó

A titkári teendőket ellátja: Császár Gergely. E-mail: gcsaszar [kukac] pbkik [pont] hu.