Üdvözöljük a

Ódorné Kovács Ildikó, a PBKIK Humán Klub elnöke | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Ódorné Kovács Ildikó, a PBKIK Humán Klub elnöke

Szerző: Császár Gergely | 2017. június 14.
Cimkék: Humán klub

Munkáim során bepillanthattam mind a multi cégek, mind a KKV-k életébe. Dolgoztam alkalmazottként, majd tanácsadóként, trénérként. Az üzleti élet rejtelmeit saját cégeim vezetése során is megismertem mind budapesti, mind baranyai viszonylatban. Trénerként hiszek abban, hogy az ember alapvetően kíváncsi és érdeklődő, képes a tanulásra és fejlődésre, amelyet tapasztalataim szerint leginkább az érdekes, gyakorlatias módszerek segítenek, ezért a tapasztalati tanulás mellett köteleztem el magam.

Ezekkel a módszerekkel dolgozom ki az ügyfél számára a készség és képességfejlesztő valamint vezető fejlesztő programokat.  Személyes szakmai és tréneri sikeremnek tartom, hogy többéves projektvezetői gyakorlat után kidolgoztam egy szimulációs projektmenedzsment tréninget, hozzátartozó kézikönyvvel együtt, amit az óta is sikerrel alkalmazok a munkáim során.

 

Tanácsadói munkám fő fókuszában a cégek és a vállalkozások szervezeti működésének fejlesztése áll valamint a kapcsolódó HR rendszerek építése. Tanácsadóként azokban a szervezetfejlesztési változásokban hiszek, amelyeknek a világos célok és az együttműködés a főbb jellemzői.

Kapcsolódó anyagok: