Üdvözöljük a

Az Év Családbarát Vállalata 2017 - beadható szeptember 18-ig | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Az Év Családbarát Vállalata 2017 - beadható szeptember 18-ig

Szerző: Császár Gergely | 2017. augusztus 24.

A pécsi, önkéntes kamarai tag Webstar Csoport Kft. is elnyerte már „Az Év Családbarát Vállalata” címet, most pedig csatlakoznak a jó gyakorlatok megosztásához: Családbarát Vállalat Mentor Szervezetként, többek között jó gyakorlatok megosztását és kapcsolatépítést lehetővé tévő találkozók szervezésével segítik majd a munkáltatókat.

Arról, hogy mit jelent az Év Családbarát Vállalata cím és mit vár el a pályázat, alább olvashatnak az érdeklődők.

A pályázatok elbírálását egy szakmai zsűri végzi minden évben.

 

A zsűrizés fő szempontjai a következők:

  1. A szervezet aktívan foglalkozik azzal, hogy ember- és családbarát kultúrát alakítson ki, odafigyel kisgyermekes munkavállalóira, ez a szemlélet jelen van a vezetés stratégiájában;
  2. elkötelezett abban, hogy innovatív módon fejlessze családbarát működését, figyelemmel van a környező trendekre;
  3. saját szektorában példaértékű megoldásokat valósít meg;
  4. a szervezeti kultúrának része a munka-magánélet egyensúly fenntarthatósága, amennyiben erre lehetőség van, él az atipikus vagy rugalmasabb munkaszervezési formákkal;
  5. a szervezet vezetése interakcióban, kölcsönös információcserében van a munkatársakkal, az intézkedéseket a lehetőségek mellett az igényekhez igazítja.

Hogyan néz ki a díjazás, milyen díjak és nyeremények vannak? – Az Év Családbarát Vállalata díj a kis-, közép- és nagyvállalati kategóriákban egy-egy szereplőnek adható. Ez az évben a legkiválóbb vállalat kitüntetése.

 

Mivel minden évben sok nagyon színvonalas pályázat érkezik, sokszor a kategória győztes megállapítása nagyon komoly feladat a zsűri számára, ezért Családbarát Vállalat címet nyer minden vállalat, akit a szakmai zsűri erre alkalmasnak ítél a beadott pályázat alapján.

 

Mind a fődíj, mind a cím egy évre szól, és komoly teljesítményt értékel a vállalatoknál.

 

Kiemelt, meghívásos kategória a Családbarát Vállalat Mentor Szervezet cím, melyre olyan vállalatokat hív meg a Mozgalom vezetése, akik voltak már fődíjasok, s emellett aktívak abban, hogy a szellemiséget és a jó gyakorlatokat minél szélesebb körben megosszák. Ezek a vállalatok egy együttműködést írnak alá a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom vezetésével, és az aktív együttműködésen túl évente beszámolóban mutatják be az abban az évben végrehajtott fejlesztéseiket, a szervezet családbarátsággal kapcsolatos tevékenységét.

 

A Mozgalom pénzdíjat nem tud adni, a nyertes pályázók a díjjal és a címekkel

  • családbarátságot igazoló logóhasználati engedélyt és oklevelet nyernek. Ezeket bátran használhatják vállalati külső és belső kommunikációjukban munkáltatói brand-jük építésére.
  • a Mozgalom médiapartnerségeinek köszönhetően minél szélesebb nyilvánosságot kapnak
  • olyan kapcsolatépítési lehetőségeket és szakmai fejlődési lehetőségeket kapnak, mely a piacon nagy értékkel bír.

Pályázás:

A beadási határidő szeptember 18. éjfél.

A regisztráció folyamatos: balansz [kukac] haromkiralyfi [pont] hu
Beküldés módja: elektronikusan, a balansz [kukac] haromkiralyfi [pont] hu e-mail címre.

 

A díjak és címek átadására a Családbarát Vállalat Gálán, 2017. november 14-én, a Budapest Music Centerben kerül sor.

 

 

Új Családbarát Vállalat Mentor Szervezetek

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Vezetése aktivitásuk alapján két új vállalatot hív meg idén a Családbarát Vállalat Mentor Szervezetek sorába. Ők a Mentor Szervezet címet szintén a Családbarát Vállalat Gálán vehetik majd át.

 

Ezeknek a vállalatoknak komoly szerepe van abban, hogy Mozgalom a jó gyakorlatok gyűjtését és megosztását minél szélesebb körben végezhesse.

 

A British Telecom és a Webstar Csoport csatlakozásával pécsi és debreceni helyszíneken is elindulnak a jó gyakorlatok megosztására és kapcsolatépítésre szolgáló találkozók, melyek ősztől megújult formában indulnak újra immár három városban: Budapesten, Debrecenben és Pécsett. 

 

Családbarát Mentor Szervezetek

 

* * *

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a cikk feltöltésének idején aktuális állapotot közli. További részleteket és friss információkat a pályázat kiírójának oldalán talál az érdeklődő.

Kiíró: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom
Beadási határidő: 2017. 09. 18. 23:59
Kapcsolódó anyagok: