Üdvözöljük a

DesignRandi 2017, Budapest | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

DesignRandi 2017, Budapest

Szerző: Biró Sarolta | 2017. október 11.

A design egyre inkább a mindennapjaink részévé válik életünk minden területén, erre ad lehetőséget a 2017. október 25-ig megpályázható DesignRandi 2017.

A pályázat a formatervezők, tárgyalkotók, textiltervezők és egyetemisták részére teremt lehetőséget, hogy kreatív szakemberek bevonásával magas minőségű, piacképes, új termékek szülessenek, melyek a Segítő Vásárlás webáruházhoz illeszkednek.

 

A Segítő Vásárlás program és védjegy a Salva Vita Alapítvány kezdeményezése, melynek célja, hogy a fogyatékos emberek által készített színvonalas termékek minél több emberhez eljussanak

 

A DesignRandi 2017 elnevezésű projektre minden formatervező, tárgyalkotó, textiltervező, kreatív szakember jelentkezhet, aki már rendelkezik diplomával, emellett olyan felsőfokú tanulmányt folytató egyetemisták is, akik ezen témakörökhöz szorosan kapcsolódó tanulmányt folytatnak.

 

A pályázat lehetőséget teremt arra, hogy a designerek, formatervezők, kreatív szakemberek és a fogyatékossággal élő embereket foglalkoztató szociális műhelyek között kapcsolatfelvétel, együttműködés alakuljon ki.

 

 A szakmai kapcsolatok kiépítése mellett a pályázatot elnyerők termékeikkel kiállításon vehetnek részt, a Segítő Vásárlás webáruházban termékeiket árusíthatják, médiakampányt generálhatnak önmaguknak, emellett a három legjobb termékterv tervezője között pénzjutalom is kiosztásra kerül. 

 

A pályázatra jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni 2017 október 25-ig, a designrandi@salvavita.hu e-mail címen.

 

A jelentkezési lap, valamint további információ az alábbi linken elérhető: https://www.designrandi.hu/

 

A Design a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara éltében is meghatározó. Idén immár negyedik alkalommal szervezte meg a Design Hét Budapest keretein belül a DesignPécs 2017 rendezvénysorozatot. A program hetében a résztvevők technológiai, építészeti, képzőművészeti designkiállításokat, divatbemutatókat, nyitott designlaborokat, -műhelyeket, kihelyezett szemináriumokat, webshopokat, designvásárokat látogathattak, különböző programokon vehettek részt.

Kiíró: https://www.designrandi.hu/
Beadási határidő: 2017. 10. 25.
Kapcsolódó anyagok: