Üdvözöljük a

Az információ drága... | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Az információ drága...

Szerző: Hamar László | 2016. március 24.

alt
... de hülyének lenni sem olcsó - mondta egy bankigazgató vagy húsz évvel ezelőtt egy konferencián.

Egyre növekszik az igény az információ biztonságos továbbítása és kezelése iránt. A szenzitív információcsere és megosztás lehetősége a kis- és közepes vállalkozások számára is elérhetővé válik önkéntes kamarai tagvállalatunk, a Crosssec Solutions Kft. segítségével. A Crosssec Phone lehetővé teszi bárki számára a biztonságos és titkosított mobilkommunikációt. 

A digitális fejlesztések előrehaladtával szinte fél életünket online éljük, intézzük. Alapvetően mindenki szeret fenntartani egy magánszférát, egy intim zónát az életében, ahová különböző szinteken engedi be barátait, ismerőseit. Ha valakivel bizalmasan beszélünk egy szobában, becsukjuk az ajtót. Ha nem szeretnénk, hogy lássa mindenki mit csinálunk otthon elhúzzuk a függönyt. 

 

Az online világban másként működik személyes terünk érzékelése, mint a valóságban. Egyszerűen nincs rá érzékszervünk, hogy ugyanúgy hasson ránk, és zavarban érezzük magunkat tőle. Sokszor nem vesszük annyira bántónak, ha megsértik a magánszféránkat.  Pedig ugyanaz történik egy online beszélgetés vagy egy online tevékenység kiszivárgásával, mint a valóságban.

Eszközök a szenzitív adatok védelmére

A pécsi Crosssec Solutions Kft. egy digitális védőpajzsot húz a világ köré, egy olyan steril informatikai környezetet hoznak létre, ahol az élmény megmarad, de a kockázatokat és a veszélyek kezelését Ők átvállalják.

Így minden vállalkozás koncentráltan a saját termelésének optimalizálására, fejlődésére tud fókuszálni teljes biztonságban az így felállított digitális védelmi zónában.

Titkosított mobilkommunikáció egy applikációval

A crosssec informatikai fejlesztőlaborjában olyan innovatív titkosítási megoldásokon dolgoznak, melyek biztosítják, hogy a magánszféra ismert és átélt fogalom maradhasson a jövőben is.

 

VIP hozzáférés, előregisztráció

Már elindult az előregisztráció a crosssec phone védett stream alapú mobilhívást biztosító aplikációjára itt. A próbaidőszak egy hónap díjmentes  időszakot biztosít a vállalkozó kedvűek számára.

Az előregisztrációval kedvezményes fejlesztői hozzáférést nyújt a crosssec, és az elsők között juthatnak hozzá a vállalkozások, magánszemélyek a védett mobilkommunikációt biztosító applikációhoz. Mindemellett a regisztrációhoz jár egy ingyenes 5GB-os titkosított felhőtárhely a crosssec cloud-on.