Üdvözöljük a

Humán Konferencia: célegyenesben | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Humán Konferencia: célegyenesben

Szerző: Császár Gergely | 2016. március 10.

A PBKIK Humán Klub március 8-i ülésén már a célegyenesre készültek a klubtagok: az április 13-i „Elkötelezett munkavállalót! De hogyan?” című konferencia szervezési feladatainak jó része már megvalósult. Most a jelentkezések fogadása mellett a részletek kidolgozása történik.

Ez idáig 32-en regisztráltak, a jelentkezők fele a Networking eseményen is részt vesz, neveiket folyamatosan töltjük fel a konferencia weboldalára.

A klubülésen új résztvevőt is köszönthettünk: a rendezvényeken ezentúl Solti Péter vesz részt a Meló-Diák Dél Iskolaszövetkezet és a Dologidő Kft. (a Viapan Group tagjai) nevében.

 

Bemutattuk Prókai Csaba PBKIK rendszergazdát, aki a www.humankonferencia.hu weboldalt kialakította (a designért a designpecs.hu kapcsán már ismert Tislerics Máté felelt).

 

A jelenlévő témavezetők tájékoztatást adtak, mikor mi fog történni a konferencián, illetve mivel keltik majd fel a hallgatóság érdeklődését, hogyan érik el annak bevonását.

 

Van, aki ajándékkal is készül: a „Bezzeg az én időmben” – Nemzedékek egymásra hangolódása a munkahelyen c. téma egyik előadója, Schäffer Beáta könyveiből 1-1 példány felajánlásával gazdagítja a résztvevők élményeit!

 

 

A PBKIK Humán Klub tagjainak marketing megjelenése is biztosított lesz a konferencián, illetve a kamara kommunikációs kampánnyal támogatja a rendezvényt: a Dunántúli Naplóban és a Dél-Dunántúli Gazdaságban anyagok megjelentetésével, hírlevelekkel, Pannon televíziós riportokkal, Youtube és közösségi média felületein.