Üdvözöljük a

A belvárosban a legjobb az ünnepi készülődés | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

A belvárosban a legjobb az ünnepi készülődés

Szerző: Schmidt Enikő | 2016. december 7.

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. újra megrendezi a nagysikerű belvárosi shopping hétvégét!

Ünnepi fények, öröm, nyugalom. Lassan minden adott a karácsonyi készülődés megkezdéséhez. Az Advent beköszöntével már hivatalosan is elkezdődött 2016 karácsonyi időszaka, s ezzel a ’milyen ajándékot adjak a szeretteimnek’ izgalma is lassan eluralkodik az embereken. Azért, hogy az ajándékok beszerzése ne az utolsó pillanatra maradjon, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. idén másodszorra is megrendezi nagysikerű Shopping napját, ezúttal három napon keresztül.

A Belvárosi Winter Shopping névre keresztelt esemény több különlegességet is tartogat résztvevői számára. A karácsonyi hangolódás témája köré épülő rendezvényt ez alkalommal 3 napon keresztül, december 15. és 17. között, csütörtöktől szombatig rendezik meg a belvárosban. A korábbi rendezvényekhez hasonlóan most is hosszított nyitva tartással várják a karácsonyi hangulatba öltözött üzletekben a vásárlókat. Az akcióban idén is több belvárosi üzlet vesz részt, az érdeklődők többek között divatos kiegészítőket, ruhákat, ékszereket, könyvet, bort, cipőt és táskát vagy művészeti tárgyakat vásárolhatnak kedvezményesen. 

 

A hagyományoktól eltérően idén kuponok beváltásával juthatnak hozzá a vásárlók a kedvezményekhez. A kuponok megtalálhatók az ingyenesen beszerezhető PécsONE magazin decemberi számában.

 

További információ: shoppingnap.pecs.hu