Üdvözöljük a

BaranyaLand workshop - újabb sikeres rendezvény | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

BaranyaLand workshop - újabb sikeres rendezvény

Szerző: Hullmann Eszter | 2014. január 31.

A BaranyaLand Turisztikai Klaszter hónap végén folytatta a Csomagolj! nevű workshop rendezvénysorozatát, melynek apropója a közös csomagajánlatok kialakítása volt. Az eseményre január 30-án, csütörtökön, egyik tagtársuknál, a Polgár Pincében került sor Villányban.

A workshopon a klaszter tagok marketinggel foglalkozó kollégái mellett maguk a tagok is aktívan részt vettek. Délelőtt az aktuális témák megvitatása után került sor a közös csomagajánlatok megbeszélésére.

A rendezvényen a műhelymunka mellett lehetőség nyílt a Polgár Pince és Panzió megtekintésére is. A vendéglátó, Polgár Katalin három fogásos ebéd mellett mutatta be a pincészet borait, majd férje, Polgár Zoltán vezetésével kaptak a résztvevők betekintést a borkészítés rejtelmeibe, pincesétával egybekötve, ahol a villányi dűlők legszebb borai és a környék egyedülálló pincerendszere várt a látogatókra. Ezután Varga Anikó mutatta be a családias hangulatú panziót, ahol az ide látogató vendégek élvezhetik a nyugalom szigetének kényeztető pillanatait. A workshop sorozat februárban folytatódik.