Boeing 737 repülőgép szimulátor és kemencés csülök

Szerző: Schmidt Enikő | 2015. június 18.

Bizony, még ilyen, viszonylag egymástól távol álló dolgok is megférnek egy 352 fős baranyai településen, ahol elhatározták, hogy mindent megtesznek a helyi turizmus fellendítése érdekében. A BaranyaLand Turisztikai Klaszter idén harmadik alkalommal tartotta meg ülését külső helyszínen, ezúttal Alsómocsoládon 2015. június 16.-án.

Vendéglátónk, Kmettyné Győri Szilvia a helyi turisztikai szervezet vezetője végigkalauzolta a tagokat a közelmúlt turisztikai célú fejlesztésein, melyekre – a széles választék folytán – számos program szervezhető a tagok vendégei részére: Planetárium, Boeing 737 repülőgép szimulátor, csónakázó tó, 80 férőhelyes turistaszállás, Kölyök Fészek Erdei Iskola, megannyi látnivaló és csodás természeti értékek várják az idelátogató családokat és országjáró diákokat.

 

Közben kemencés ebédre is vendégül láttak minket, és az ülés zárásaként már tradicionálisnak mondható „az a problémám” kezdetű mondat is elhangzott, melyre ilyenkor az adott tagvállalkozás problémájára a helyszínen próbálunk megoldást találni, vagy megoldási javaslatokat adni. Ez az üzleti közösség így egymás tapasztalatiból és kapcsolatrendszeréből is profitálni tud.