Hogyan tehetjük „hasznossá” online pénztárgépünket?

Szerző: Schmidt Enikő | 2015. november 2.

Újabb Pécsi vállalkozó sikerére lehetünk büszkék! A Széchenyi Tőkebefektetési Alap Kilencven millió forint tőkét fektet az XOFT szoftverfejlesztő kft-be , mely kiskereskedelmi- és vendéglátó egység számára fejleszt szoftvereket.

Önkéntes kamarai tagunk, az XOFT Kft. egyik fejlesztése a Minibizz elnevezésű felhőalapú platform, amellyel az üzlettulajdonosok bármilyen okos eszközön keresztül nyomon követhetik az üzletmenetet, fogyasztói hűségprogramokat bonyolíthatnak le és növelhetik a forgalmat. Az eladási adatok alapján készíthet kimutatásokat, leltárt, indíthat hűségkampányokat, és az elektronikus fizetési rendszereket is nyomon követheti azzal a kiskereskedelmi- és vendéglátó egységeknek készült szoftverrel.

 

Mivel a rendszer a felhőben működik, nincs nagy hardverigénye, az üzletvezető azonnal, bármilyen okos eszközön keresztül információt tud szerezni a működésről. A szoftver minden olyan üzlet számára hasznos megoldást jelent, amelyben pénztárgép üzemel. A fejlesztők célja, hogy az alkalmazás számos ügyviteli feladatot kényelmesebbé, gyorsabbá és átláthatóbbá tegyen. A termék funkciói közé tartozik többek között a készletnyilvántartás, különböző online rendszereken (PayPal, OTPay, Barion) keresztüli pénzkezelés, hűségprogramok levezénylése, számlázás, jelentéskészítés vagy a vevők direkt megkeresése.

Kapcsolódó anyagok: