Üdvözöljük a

I-DARE, márciusban kezdődnek a képzések! | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

I-DARE, márciusban kezdődnek a képzések!

Szerző: Pókó Nikolett | 2018. február 13.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a gesztora az I-DARE projektnek. A projekt célja, hogy képzésekkel segítséget nyújtson a horvát és magyar fiatalok pályaorientációjában, munkanélküliek elhelyezkedési esélyeinek növelésében.

2018 januárjától jelentkezhet mindenki, aki kíváncsi és meg szeretné tanulni az innovatív üzletiterv-készítést. Már sok iskolából vannak jelentkezők úgy, mint a PSZC Radnóti Miklós Közgazdasági Szakgimnáziumból, a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnáziumból, a PSZC II. Béla Szakgimnáziuma Szakközépiskolájából Pécsváradon, PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskolából. Nagy öröm a szervezők számára, hogy népszerűnek és fontosnak tartják az iskolák az üzleti tervezést, lehetőséget biztosítanak a diákjaiknak a projektben való részvételre. Az első körös jelentkezési határidő 2018. február 28.

 

A projekt horvát és magyar trénereinek képzése 2018. február 15-én kezdődik Pécsett és február 21-én zárul Eszéken. Így minden időben elkészül az oktatás megkezdéséhez, vagyis megtörténik a trénerek felkészítése, az oktatási segédanyagok kialakítása. A jelentkezők elsőként próbálhatják ki a projekt keretében fejlesztett innovatív e-learning tananyagokat és a telefonos applikációt. A legjobb üzleti terveket a készítőik bemutatják Horvátországban és Magyarországon, ahol értékes nyereményekkel díjazzuk a legjobb és leginnovatívabb dokumentumokat. Márciusban kezdődik a képzés!

 

A projektről további információ a www.i-dare.net oldalon található, kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal az i-dare@pbkik.hu emailcímen.

 

A projekt az EU támogatásával a Magyarország-Horvátország Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében valósul meg.