Üdvözöljük a

III. Magyar-Arab Üzleti Fórum | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

III. Magyar-Arab Üzleti Fórum

Szerző: Schmidt Enikő | 2015. május 26.

A 2015. évi fórum célja, hogy új együttműködések jöjjenek létre az arab és a magyar üzleti szféra között, ösztönözze további gazdasági kapcsolatok létrejöttét, erősítse Magyarország pozícióját az arab régióban. Emellett kiemelten kerülnek bemutatásra a magyarországi befektetési lehetőségek is.

A 22 országot felölelő arab világ 350 millió fős piacával nyelvi és kulturális egységet alkotva, számos üzleti lehetőséget biztosít a hazai vállalkozások számára.
A rendezvény kétnapos szakmai programjában előadások, szakmai eszmecserék, és vitafórumok szerepelnek, valamint üzleti tárgyalásokra is sor kerül.
Az esemény fókusztémái: egészségipar, mezőgazdaság és élelmiszeripar, környezetipar, vízipar, turizmus, egészség-wellness, ICT, technológia, biotechnológia, innováció, építőipar, elektronikai ipar, gépjárműipar, gépipar és vegyipar.


Amennyiben érdekli a III. Magyar – Arab Üzleti Fórumon való részvétel, kérjük, jelezze szándékát alábbi online regisztrációs felülete: http://www.tradehouse.hu/form/standalone/57

 

További információ Bangó Tímea koordinátortól kérhető az arabforum@tradehouse.hu e-mail címen.