Üdvözöljük a

Innovatív üzleti tervek, ingyenes mentorálás | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Innovatív üzleti tervek, ingyenes mentorálás

Szerző: Pókó Nikolett | 2018. május 10.

Az I-DARE projekt képzései folyamatosan tartanak, május végéig még jelentkezhet, aki szeretné megismerni az innovatív üzleti terv készítést.

Projektfórumok keretében marketing és aktuális vállalkozói ismeretekről hallhatnak előadásokat a résztvevők. Megismerhetik azt az applikációt, amelynek kitöltésével egyszerűbb és gyorsabb egy 15 oldalas üzleti terv elkészítése. Az előadások és tréningnapok után már egyéni és kis csoportos mentorálásra lehet jelentkezni, ahol a tervezett vállalkozásra specifikusan adnak a mentorok javaslatokat ötleteket. Hiszen teljesen más szempontokat kell betartania egy esküvő szervező cég vagy egy őstermelő üzleti tervében a marketing és pénzügyi tervezésnek. A mentorok minden résztvevővel átbeszélik a leadott üzleti terv részleteit, hogy megvalósítható, valóban életképes vállalkozási tervek szülessenek. Ősszel szakértő zsűri előtt mutatják be a legjobb üzleti terveket horvátországi és magyarországi helyszíneken a jövő vállalkozói. A megszerzett tudás mellett további értékes nyereményekkel díjazzuk a legjobb és leginnovatívabb üzleti terveket a projektzáró konferencián Eszéken.

 

A projekt horvát partnerei Eszéken és Verőcén is megkezdték az érdeklődők bevonását, Verőcén középiskolásoknak, Eszéken az Eszéki Egyetemen népszerűsítik a projektet, a vállalkozóvá váláshoz szükséges alapismeretek oktatását. Közel 100 horvát diák és felnőtt kapcsolódik be a programba, akik ősszel bemutatják a legjobb terveiket a legjobb magyar innovatív vállalkozások mellet a magyar-horvát szakmai zsűri előtt.

 

A projektről további információ a www.i-dare.net oldalon található, kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal az i-dare@pbkik.hu emailcímen.

 

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara az I-DARE projekt vezetője, amely horvát és magyar fiatalok pályaorientációjában, munkanélküliek elhelyezkedési esélyének javításában segít.

 

A projekt az EU támogatásával a Magyarország-Horvátország Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében valósul meg.