Üdvözöljük a

Kamarai díjak, új projektek, elvégzett és előttünk álló feladatok | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai díjak, új projektek, elvégzett és előttünk álló feladatok

Szerző: Schmidt Enikő | 2017. szeptember 18.

Idén harmadszorra ült össze a kamara Kereskedelemfejlesztési bizottsága annak érdekében, hogy a testület számos és szerteágazó feladatrendszerét áttekintse, számot vessen az elvégzett feladatokkal és az egyre szaporodó vállalkozói megkeresésekből adódó újakkal.

Az őszi ülés mindenkori feladata a kamara által minden évben díjazandó, példamutató vállalkozói teljesítményekért odaítélt díjakra való javaslattétel. A testület számba vette az elmúlt időszak számos véleményezési feladatát, melyeket a vállalkozói érdekképviselet okán tett meg az online pénztárgép működtetési problémák, szervízdíj, catering áfa, blokkolt online pénztárgép ügyében. Ezek mindegyike a Baranyában összegyűjtött vállalkozói véleményeket képviselte az ezekben eljáró hatóságok, törvényalkotók irányában.

A bizottság ez évi kiemelt feladata az Open4Business nemzetközi üzletember találkozó szervezése és lebonyolítása, ami lassan finiséhez közelít, így ennek gyors helyzetelemzésére is sor került, a vállalkozói szinergiák hatékonyabb hasznosítása érdekében.