Üdvözöljük a

Kamarai kiállítói pavilion a 30. jubileumi Pécs Expón | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kamarai kiállítói pavilion a 30. jubileumi Pécs Expón

Szerző: Schmidt Enikő | 2014. május 15.

A Kamara támogatásával idén is 50 helyi vállalkozás mutatja majd be termékeit, szolgáltatásait egy erre a célra berendezett külön pavilonban. A regisztrált és önkéntes tagi körből pályáztak és nyertek turisztikai, gép- és élelmiszeripari, kreatívipari és szolgáltatást nyújtó vállalkozásokon kívül baranyában működő klaszterek is.

Színes szakmai program gazdagítja idén is a kínálatot. A nyitónapon, június 05.-én csütörtökön délelőtt Magyar - Horvát Gazdasági Nap kerül megrendezésre, melyen a résztvevők a horvát gazdasággal kapcsolatos gyakorlati tanácsokat és információkat hallhatnak. A eseményen köszöntőt mond Varga József a Magyar - Horvát Tagozat alelnöke, és előadónk lesz volt horvát külgazdasági szakdiplomata, a Külügyminisztérium IPA koordinátor, a Kárpát Régió Üzletfejlesztési Hálózat eszéki irodavezetője, Andócsi János - MSB Consulting Pályázatíró és Tanácsadó Kft. horvát vezetője, az E-Konto zágrábi könyvelőiroda vezetője és Dr. Szabó László az EXIM Bank Bankkapcsolatok és Refinanszírozás üzletág Igazgatója.

14:30 -tól személyes konzultációra nyílik lehetőség az előadókkal, előzetes egyeztetés alapján.

 

Országos Környezetipari konferencia helyszíne is lesz idén a kiállítás, melyre meghívást kaptak a Biokom Zrt. szervezésében az ország környezetipari szakemberei és kiállítói.

 

Pályaválasztási Pavilonunkban 14 „munkaállomáson” keresztül vezetjük be a megye diákjait olyan szakmák rejtelmeibe, melyekkel sokuk itt találkozik majd először. Nagyon fontos, hogy a pályaválasztás előtt állók időben megismerkedjenek a Baranyában rendelkezésre álló szakképzési és elhelyezkedési lehetőségekkel. Ennek széles spektrumát mutatja be interaktív módon a Kamara szakképzési osztálya által szervezett „Pályaválasztás Baranyában” pavilon, mely egyaránt várja a tanulókat, tanáraikat és szüleiket is.

 

Látogassa meg kiállítóinkat a Pécs Expón!