Üdvözöljük a

Kereskedelmi képviselői napok (Handelsvertretertag) Németországban - ingyenes megjelenés cégkatalógussal | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Kereskedelmi képviselői napok (Handelsvertretertag) Németországban - ingyenes megjelenés cégkatalógussal

Szerző: Weller Diána | 2016. május 19.

A Németországi Kereskedelmi képviselők napja – Vertriebspartnertage 2016 – Koblenzben, Leverkusenben és Saarbrückenben kerül megrendezésre  az alábbi időpontokban:

2016. június 3. Koblenz (Rajnavidék-Pfalz)

2016. június 6. Leverkusen (Észak-Rajna-Vesztfália)

2016. július 15. Saarbrücken (Saar-vidék).

A júniusi rendezvényeket az Advantage Austria együttműködésben az Industrie- und Handelskammer Pfalz-cal és a Kereskedelmi Képviselők Szövetségével (CDH) szervezi a helyi kereskedelmi képviselőknek, amelyen négy ország cégei és ajánlatai vesznek részt: Magyarország mellett Belgium, Olaszország és Ausztria. A programok helyszíne a helyi ipari és kereskedelmi kamarák. A júliusi esemény szervezői az Industrie- und Handelskammer Saarland és a Linn, Pinter&Partners kereskedelmi vállalat.

A rendezvények lehetőséget biztosítanak a hazai cégek számára katalógus-kiállítás formájában való bemutatkozásra, amelyeken a résztvevő országok külgazdasági diplomatái (KGA) is jelen lesznek.

 

A cégek tevékenységi területe nem kötött, ugyanakkor Rajnavidék-Pfalzban és Észak-Rajna-Vesztfáliában különösen nagy hagyományokkal bír az autóipar és gépipar, a vegyipar, ezenkívül érdekesek lehetnek: agrár/élelmiszeripar, informatika és minden egyéb terület. A koblenzi eseményen érdekesek lehetnek a bortermeléssel kapcsolatos termékek, a bortermelés rajna-vidék-pfalzi hagyományai miatt.

 

A magyar cégek képviseletét a külgazdasági attasék – Koblenzben és Saarbrückenben dr. Bencsik Dávid, stuttgarti KGA, Leverkusenben Kardos Levente, düsseldorfi KGA – látják el.

A cégek a rendezvényeken összesített katalógusban, illetve saját katalógusaikkal (lehetőség szerint német nyelvű) lehetnek jelen. Igény esetén, a cégek képviselői személyesen is részt vehetnek az eseményeken.

A saját katalógust a helyszíntől függően az illetékes KGA-nak kell postai úton eljuttatni a lent található címekre. A katalógusküldés postaköltségét a magyar cég viseli.

 

A rendezvényen olyan magyar cégek részvételére / áru-katalógusaira számítanak a szervezők, amelyeknek szükségük lehet németországi képviselőre, értékesítők és kereskedelmi képviselők együttműködésére.

 

A szervezők 50 német kereskedelmi képviselőre számítanak rendezvényenként, akik új értékesítési lehetőségeket keresnek. A résztvevő cégképviselők a kereskedelmi képviselőknek mutathatják be cégük tevékenységét. Az egyes országokból résztvevő cégek egy-egy katalógusban szerepelnek, szektoronkénti felosztásban. A katalógus a cégről a legfontosabb információkat tartalmazza németül, de legalább angolul (német nyelv használata ajánlott):

1.      cégnév,

2.      cégvezető/cégképviselő,

3.      cím,

4.      célcsoport,

5.      a kívánt értékesítési terület (mely tartományban vagy egész Németországban)

6.      a termék(ek) rövid leírása.

 

A katalógust minden résztvevő kereskedelmi képviselő megkapja a rendezvény elején.

 

 

Kérjük a jelentkezési lapot kitölteni német nyelven, továbbá mellékelni a termékről szóló elektronikus ismertetőt és 2016. május 30-ig megküldeni a Düsseldorfi és a Stuttgarti Főkonzulátusnak az alábbi elérhetőségekre:

 

Dr. Bencsik Dávid

Külgazdasági attasé

Magyarország Stuttgarti Főkonzulátusa

D-70178 Stuttgart

Christophstr. 7

Tel: +49 (0) 711 5532-6921

E-mail: DBencsik@mfa.gov.hu

 

Kardos Levente

Külgazdasági attasé

Magyarország Düsseldorfi Főkonzulátusa

Adersstrasse 12-14., 40215 Düsseldorf

Ideiglenes elérhetőség

Huttropstr. 60.,  45138 Essen

Tel.: +49 201 244 898 45

E-Mail: levente.kardos@mfa.gov.hu

Csatolt állományok: