Kreativitás és tudatosság - Globális Fenntarthatósági Divathét Budapesten

Szerző: Pazaurek Szabina | 2017. február 21.

A Nemzeti Divat Liga szervezésében újra megrendezésre kerül a Globális Fenntarthatósági Divathét konferenciák, divatbemutatók, workshopok, B2B találkozók széles programjaival.

Idén júniusban második alkalommal kerül megrendezésre ez az egyedülálló rendezvény, ami több eseményből áll össze – divatbemutatók, vállalat- és termékbemutatók, workshopok, nemzetközi konferencia és B2B találkozók –  több helyszín bevonásával.

 

A rendezvény fő célja olyan új innovatív nézőpontok, technológiák bemutatása a divatvilágban, amelyek az újragondolás és tudatosság jegyében ösztönözhetik a kreativitást, mivel az esemény mottója szerint is „a jövő útja a fenntarthatóság”.

 

Az eseményre várnak minden társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett, kulturális, szociális, környezeti vagy fenntarthatósági ügyekben szerepet vállaló szponzort és támogatót, öko divattervezőket, ékszerészek és divatmárkák képviselőit, a textil- és divatipar szakembereit az R&D&E-t is beleértve divatiskolák tanulóit, környezetbarát technológiát használó gyártókat, fenntartható technológiát és megoldásokat támogató vállalatokat, szakmai szervezeteket és médiaszakembereket.

 

Időpont: 2017. június 7-10.

Helyszín: Budapest

 

 

 

A divathéten megrendezésre kerülő nemzetközi üzletember találkozó regisztrációja és a részletes információk hamarosan bejelentésre kerülnek.