Üdvözöljük a

Külpiaci fórumok júniusban országszerte | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Külpiaci fórumok júniusban országszerte

Szerző: Weller Diána | 2016. június 2.

A hazai piacon sikeresen működő innovatív cégek többnyire exportpiaci potenciállal is rendelkeznek, de sokan közülük nem merik vállalni a külpiaci megmérettetést. Ennek egyik oka lehet, hogy nem ismerik eléggé a célországuk üzleti környezetét, szokásait.

A Magyar Kereskedelmi Iparkamara, a területi kamarák és a Magyar Nemzeti Kereskedőház rendszeresen szerveznek üzleti fórumokat, ahol egy adott országot vagy egy térség országait mutatják be szakértők segítségével.

 

Júniusban több ilyen külpiaci fórumot is rendeznek, ezekre szeretnénk felhívni a figyelmet.

Június 9-én csütörtökön Békéscsabán a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az MNKH-val közösen mutatja be Románia, Lengyelország és Ukrajna üzleti lehetőségeit.

Június 14-én kedden a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervez üzleti fórumot, melynek fókuszában India áll. Az eseményen az üzleti környezet bemutatásán túl ismertetik a novemberre tervezett indiai üzleti utat is, melyre szintén várnak magyar vállalkozásokat.

Végül június 23-án  a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényeként az érdeklődők megismerhetik Új-Zélandot illetve Ausztráliát.

 

A csatolmányok tartalmazzák a programok részleteit.