Nyári konzultációk üzleti terv készítéshez

Szerző: Pókó Nikolett | 2018. augusztus 16.

Az I-DARE projekt képzései júniussal befejeződtek,  augusztusban van még lehetőség egyéni és csoportos konzultációkra az üzleti tervekről, ahol a tervezett, konkrét vállalkozásra specifikusan, adnak javaslatokat, ötleteket a mentorok.

Minden résztvevő igényelheti a többszöri konzultációt, hogy a mentorok átbeszéljék velük a leadott üzleti terv részleteit, megvalósítható, valóban életképes vállalkozási tervek érdekében. Baranyában már előrehaladottabb a projekt megvalósítása, a kész üzleti tervek mentorálása és leadása zajlik, a horvát diákok a képzések felénél járnak még, bár a konzultációk ott is megkezdődtek.

 

Szeptemberben eldől a mentorokból, vállalkozókból álló zsűri előtt, melyik az a 10 legjobb magyar üzleti terv, amely bemutatásra kerül Eszéken, 2018 novemberében a projektzáró konferencián, megmérettetve a 10 legjobb horvát üzleti tervvel is.

 

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara az I-DARE projekt vezetője, amely horvát és magyar fiatalok pályaorientációjában, munkanélküliek elhelyezkedési esélyének javításában segít.

 

A projekt az EU támogatásával a Magyarország-Horvátország Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében valósul meg.