Üdvözöljük a

Pályázati kiírások- logisztika, beszerzés, raktározás, szállítás | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Pályázati kiírások- logisztika, beszerzés, raktározás, szállítás

Szerző: Hendinger Anita | 2013. szeptember 12.
Cimkék: pályázat

Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság idei szakmai elismeréseivel kapcsolatban. Az MLBKT célja, hogy a díjaival elismerje a logisztika, a beszerzés, a raktározás, a szállítás és a termelés legkiválóbb csapatait, személyiségeit, pályakezdőit és mestereit. Idén 5 különböző elismerésre várja a pályázatokat.

Logisztikai Kiválóság Díj 2013

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság, mint a logisztikai szakterület egyik meghatározó szervezete, a komplex logisztikai és ellátási lánc szemlélet további erősítése, a fenntarthatóság elvének és a vállalatok felelősségteljes irányításának elterjesztése, valamint a legjobb vállalati gyakorlatok hazai és nemzetközi szintű ismertté tétele érdekében 2013-ban ismét meghirdeti a Logisztikai Kiválóság Díjat.

 

További információk: http://mlbkt.hu/palyazatok/logisztikai-kivalosag-dij/

 

Az Év Logisztikai Menedzsere 2013

Az MLBKT az alapszabályában rögzített törekvésektől indíttatva 1994-ben hirdette meg és azóta évente adományozza “Az Év Logisztikai Menedzsere” címet.

  • A logisztikai szakterület fenntartható művelésében, fejlesztésében kimagasló eredményeket elért szakemberek elismerése.
  • A logisztikai szemléletmód és integrált eszközrendszer hazai alkalmazásában élenjáró személyek, vállalatok megismertetése a szakmai közvéleménnyel.
  • Szakmai tradíciók kialakítása a logisztikában.

További információk: http://mlbkt.hu/palyazatok/az-ev-logisztikai-menedzsere/

 

Az Év Beszerzési Menedzsere 2013

Az MLBKT, a Beszerzési Vezetők Klubja kezdeményezésére, alapelveiben rögzített törekvésektől indíttatva, 2013-ban hatodik alkalommal hirdeti meg “Az Év Beszerzési Menedzsere” díjat, ami pályázat útján nyerhető el.

 

  • A beszerzési szakterület művelésében, fejlesztésében kimagasló eredményeket elért szakemberek elismerése.
  • A beszerzési területen, a nemzetközi trendeknek megfelelő legjobb gyakorlatok hazai alkalmazásában élenjáró személyek, vállalatok megismertetése a szakmai közvéleménnyel.
  • Szakmai tradíciók kialakítása a beszerzésben.

 További információk: http://mlbkt.hu/palyazatok/az-ev-beszerzesi-menedzsere/

Logisztikai Magiszter

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság, a továbbiakban MLBKT, a logisztikai szakma általános elismertségének, a szakmai színvonal növelése, egységesebb megítélése érdekében, 2013 márciusától meghirdeti a Logisztikai Magiszter címet.

 

További információk: http://mlbkt.hu/palyazatok/logisztikai-magiszter/