Üdvözöljük a

Szeptemberben még lehet jelentkezni az üzleti terv készítést segítő konzultációkra | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Szeptemberben még lehet jelentkezni az üzleti terv készítést segítő konzultációkra

Szerző: Pókó Nikolett | 2018. augusztus 28.

Az I-DARE projekt résztvevőinekk kérésére még 7 alkalommal van lehetőség konzultációkra. A kész üzleti tervek végleges leadási határideje 2018. szeptember 18. kedd.

Az I-DARE projekt keretében ingyenes üzleti terv készítési konzultációkon vehettek részt a jelentkezők a nyári hónapokban. Minden résztvevő igényelhette a többszöri konzultációt, hogy a mentorok átbeszéljék velük a leadott üzleti terv részleteit, megvalósítható, valóban életképes vállalkozási tervek érdekében. Baranyában már előrehaladottabb a projekt megvalósítása, a kész üzleti tervek mentorálása és leadása zajlik, a horvát diákok a képzések felénél járnak még, bár a konzultációk ott is megkezdődtek.

 

A szeptemberi konzultációs időpontokra bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges az i-dare@pbkik.hu email címen.

A válaszható időpontok:

2018. szeptember 4, 5, 6, 10, 11, 12, 17.  minden nap 9.30 – 15.00 óra között.

 

Szeptemberben eldől a mentorokból, vállalkozókból álló zsűri előtt, melyik az a 10 legjobb magyar üzleti terv, amely bemutatásra kerül Eszéken. Októberben a 10 legjobb magyar és horvát üzleti terv a projekt döntőjébe kerül, ahol a közös horvát-magyar zsűri kiválasztja a legjobbakat, melyek 2018. novemberében a projektzáró konferencián kerülnek bemutatásra és díjazásra Eszéken.

 

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara az I-DARE projekt vezetője, amely horvát és magyar fiatalok pályaorientációjában, munkanélküliek elhelyezkedési esélyének javításában segít.

 

A projekt az EU támogatásával a Magyarország-Horvátország Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében valósul meg.