Üdvözöljük a

Támogatott üzleti delegáció Berlinbe a digitalizáció és az Ipar 4.0 témában | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Támogatott üzleti delegáció Berlinbe a digitalizáció és az Ipar 4.0 témában

Szerző: Weller Diána | 2017. január 17.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozata Dr. Parragh László, a  Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökének vezetésével 2017. február 20-22. között üzleti delegációt szervez Berlinbe, a digitalizáció és az Ipar 4.0 témában.  A kiutazás a Pallas Athéné Domus Innovationis Alapítvány támogatásával valósul meg.

A delegáció tagjai a Berlini Nagykövetség munkatársai által szervezett üzleti találkozókon, valamint céglátogatásokon vesznek részt.

 

A kiutazás a Németország iránt érdeklődő vállalkozások számára kíván segítséget nyújtani üzleti kapcsolataik fejlesztéséhez, exportjuk bővítéséhez, innovációs kompetenciáik fejlesztéséhez. Az út során tájékozódhatnak a német gazdasági és üzleti környezetről, az együttműködési lehetőségekről, továbbá tárgyalhatnak potenciális üzleti partnerekkel.

 

Amennyiben 2017. január 23-ig elküldik jelentkezésüket, korlátozott számban lehetőségünk van a megadott szállodában a szállásköltség részleges finanszírozására.

A szállásköltséget vállalkozásonként 1 szoba erejéig (1 fő egyágyas vagy 2 fő 1db kétágyas szobában történő elhelyezés esetén) 1 éjszakára tudjuk biztosítani. A szállásigényeket a rendelkezésre álló keret erejéig tudjuk elfogadni.

 

A szállásköltség támogatás megítélésekor előnyben részesülnek a Magyar-Német Tagozat tagvállalatai és az önkéntes kamarai tagok, illetve figyelembe vesszük a jelentkezések sorrendjét is.

 

A jelentkezés elfogadásának feltétele az exportorientált és innovatív cégprofil. A kérelmezők tudomásul veszik, hogy a szállásköltség  támogatás megítélésének feltétele a kiutazás során szervezett szakmai programokon való részvétel.

 

A busztranszfer a delegáció résztvevői számára ingyenes.

 

A szakmai programok nyelve az angol és a német, magyar tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

 

A delegáció tervezett szakmai programja, valamint az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos információk csatoltan találhatók.

 

Amennyiben csatlakozni kíván a kiutazó üzleti delegációhoz, kérjük, hogy a mellékelt cégprofil adatlapot kitöltve mielőbb, de legkésőbb 2017. január 23-ig a vegvari@mkik.hu e-mail címre visszaküldeni szíveskedjék.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az üzleti delegáció legalább tíz fő esetén indul el.

 

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében, csak a kitöltött, angol vagy német nyelvű cégprofil adatlap beérkezésével tudjuk elfogadni.

 

A szakmai programokra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban segít:

Végvári Kristóf, nemzetközi referens

telefon 06/1/ 474-5106

e-mail: vegvari@mkik.hu

 

 

Az utazással, szállással és transzferrel kapcsolatos kérdésekben segít:

Aubéli-Horváth Nóra, Universal Travel Kft

telefon: 06/96/ 310 939

e-mail: info@universaltravel.hu