Üdvözöljük a

Tudnivalók az EKÁER rendszerről 2015 I. | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Tudnivalók az EKÁER rendszerről 2015 I.

Szerző: Sörös Dávid | 2015. január 13.
Cimkék: NAV,EKÁER

Nagy érdeklődés mellett került megrendezésre az EKÁER rendszerről szóló tájékoztató a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szakemberei és a könyvviteli, szállítmányozási szolgáltatók között a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarában.

A kamara által megtartott rendezvényen a résztvevők megtudhatták az Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszerrel kapcsolatos alapvető tudnivalókat és teendőket.

 

A fórumra számos előzetes kérdés került összegyűjtésre, melynek egy részére helyben kaphattak választ résztvevők, a fennmaradó kérdésekre a NAV előadó kérésére, kérjük, írásban (e-mailban, mert így gyorsabb) közvetlenül a NAV felé írja meg a kérdésé(ei)t. A megoldás a vállalkozás szempontjából mindenképpen előnyösebb, mert akkor saját névre szóló NAV válasszal rendelkeznek, bármilyen vitatott kérdés kapcsán.

 

A tájékoztató tapasztalatait megvizsgálva kamaránk a közeljövőben rendezni fog egy másik rendezvényt az ellenőrzésekről és egyéb „vámos” témakörökről.

 

Lentebb jelszó ellenében letölthető az előadáson elhangzott anyag kivetített változata – a jelszó a regisztrációkor megadott e-mailcímre lett kiküldve.

 

 

Kapcsolódó anyagok: