Üdvözöljük a

Turizmus, innováció és vállalkozások összekapcsolása | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Turizmus, innováció és vállalkozások összekapcsolása

Szerző: Pókó Nikolett | 2018. július 5.

Az UNWTO, a Nemzetközi Világturizmus Szervezete megkezdte egy hosszú távú együttműködés kialakítását a vállalkozási ismereteket oktató felsőfokú intézményekkel.

Az első megállapodás azIE Business School-al jött létre, amely a világ egyik vezetői oktatási központja. Az együttműködés felhívja a figyelmet a képzések megújítására, új elemke és nézőpontok figyelembe vételére, mint az innováció-turizmus-vállalkozási ismeretek. Erről a három fogalomról közös kontextusban halhatunk majd a jövőben az idegenforgalmi ágazatban megjelenő vállalkozói szellem előmozdítása érdekében.

 

"Nagy örömünkre szolgál, hogy számíthatunk az IE Business School jó hírnevére és nemzetközi tapasztalatára" - mondta Zurab Pololikashvili, az UNWTO főtitkára. "Tudósokkal, szakértőkkel kiterjedt oktatási és kutatási tapasztalatokkal rendelkező nemzetközi hálózatokkal aktívan részt veszünk szakmai fórumokon, projektekben”, hogy a legjobb képzést adhassuk a turizmus területén induló vállalkozóknak.Santiago Íñiguez de Onzoño szerint, az IE Egyetem ügyvezető elnöke, amelyhez tartozik az IE Business School. "Az UNWTO a turizmuson keresztül új fontos lépést tett a fenntartható fejlődés előmozdításáért ideális partner a turizmusfejlesztések mentorálásának és gyorsításának fejlesztésére.