Üdvözöljük a

Üzletember-delegáció a 34. Havannai Nemzetközi Vásáron | Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Üzletember-delegáció a 34. Havannai Nemzetközi Vásáron

Szerző: Weller Diána | 2016. szeptember 8.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) kiutazó üzletember-delegációt hirdet a 34. Havannai Nemzetközi Vásárhoz (FIHAV) kapcsolódóan a kubai relációt megismerni kívánó cégek számára. A FIHAV nem csak Kuba, de az egész karibi térség legjelentősebb multiszektoriális vására. Idén 25.000 m2-re 4.500 kiállítót várnak több mint 60 országból.

A kiutazás célja az általános üzleti kapcsolatok fejlesztésén túl a két ország vállalkozói közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése az innováció valamint a kutatás és fejlesztés terén. Az MKIK, együttműködve a kubai kamarával, üzleti rendezvényt szervez a FIHAV területén, ahol bemutatjuk a magyar cégeket és a kétoldalú üzleti lehetőségeket. Az eseményre mind a kiállítók, mind a delegáció tagjai meghívhatják a kubai üzleti partnereiket. A havannai magyar nagykövetség fogadást rendez a vásár ideje alatt, ami szintén kiváló kapcsolatépítési lehetőséget kínál.

 

A magyar standon 10 cég részvételére van lehetőség, ennek költsége előreláthatólag 180-210.000 Ft cégenként 10 kiállítóra levetítve. Kevesebb cég esetén az összeg emelkedhet. A standon a férőhelyek száma korlátozott, a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el! A vásári részvételt Gyenese Tamás társelnök szervezi, a standdal kapcsolatos minden kérdést hozzá kell intézni, e-mail: gyenese@denvair.hu.

 

A jelentkezés elfogadásának feltétele az exportorientált és innovatív cégprofil valamint a rendezett kamarai regisztráció. Az utazás és szállás költségei az utazót terhelik. Az MKIK a szakmai programokat szervezi és fizeti, valamint a stand finanszírozásához járul hozzá.

 

 

Akár kiállítói, akár látogatói részvételi szándék esetén a mellékelt cégprofilt spanyolul vagy angolul kitöltve, spanyol vagy angol nyelvű cégismertetővel együtt legkésőbb 2016. szeptember 16-ig várjuk a palmay@mkik.hu címen.

Csatolt állományok: